top of page
Keresés

Lukács Dénes szerint az eredmény ellenére hasznos volt a Fradi elleni bajnokiA Ferencváros ellen kezdte meg bajnoki szereplését OB I-es női vízilabdacsapatunk a hétvégén. A bajnokság egyik topfavoritja ellen természetesen nem mi voltunk az esélyesek és az irányított bajnoki sorsolásnak köszönhetően a következő két összecsapás sem ígérkezik könnyűnek, ám ennek ellenére vezetőedzőnk, Lukács Dénes hasznosnak ítélte a Fradi elleni meccset. Bajnoki beszámoló a Ferencváros elleni bajnokiról, Lukács Dénes értékelésével.


Azt már előre tudtuk, hogy a Ferencváros ellen nem lesz könnyű dolga csapatunknak, még annak ellenére sem, hogy edzőmeccseken, illetve a sikeres Magyar Kupa selejtezőn azért volt lehetősége Lukács Dénesnek arra, hogy újjáalakuló csapatát összecsiszolja. A Fradi ugyanakkor a nyári átigazolási időszak során a korábbiakhoz képest is sokkal jobban megerősödött, egyértelmű esélyese az idei bajnokságnak, válogatott játékosok egész sora érkezett a Népligetbe. Mindezek ellenére csapatunk állta a sarat, ahogy mondani szokás, a nagyarányú, 20-6-os végeredmény nem feltétlenül mutatja hűen a két csapat közti különbséget.


"Jól kezdtük a mérkőzést, másfél negyedig tudtuk tartani magunkat a sorokat cserélő ellenféllel szemben. Szinte cserék nélkül érkeztünk, ami lehetetlen küldetés a mai vízilabdában. Nem tükrözte a valós képet a második negyed végén az eredményjelző, de a kidolgozott helyzeteket be is kell lőni ez örök szabály. Kimagaslik a Fradi a jelenlegi mezőnyből, számunkra nagyon hasznos volt az eredmény ellenére a mérkőzés, mert a jövő héten is nehéz feladatok várnak ránk a tavalyi bajnok és ezüstérmes ellen. Köszönjük a Kerület Ultras tagjainak, hogy elkísérték a csapatot a Népligetbe. Szerdán a már megszokott teltház várja 19.00-kor a Dunaújvárost, zúgni fog a Hajrá Kerület, mi pedig mindent beleadunk a mérkőzésbe.” – értékelte a Fradi elleni összecsapást – amelyen amúgy a Kerület góljait Brezovszki Gerda, Illés Heni, Hnatyszyn Kinga és Kudella Panna szerezték - Lukács Dénes, csapatunk vezetőedzője.


Sok pihenő ugyanakkor nem áll a lányok rendelkezésére, szerdán már jön is az újabb erőpróba, mégpedig a Dunaújváros ellen. Ez utóbbi összecsapást viszont már hazai pályán játszhatják Brezovszki Gerdáék és abban biztosak lehetünk, hogy a lelátóról a Kerület Ultras csoportnak is köszönhetően, nem akármilyen buzdításban lesz részük.

bottom of page