Keresés

Lukács Dénes vezetőedző értékelései


Fotó: Kecskés Róbert

A BVSC ellen kezdtük meg a tavaszi küzdelmeket, mivel a Dunaújváros elleni mérkőzésünket elhalasztotta a szövetség, egyenlőre meg nem határozott időpontra. Nagy változások voltak nálunk az év végi szünetben, több poszton is erősítettük a csapatunkat ifi és serdülő játékosokkal. Célunk, hogy 2-3 éven belül akár a bajnoki dobogó közelében legyünk, ennek reményében folyamatosan építkezünk. Jól vettük fel a Vasutasok ellen a mérkőzés ritmusát, mindenkinek sok lehetőséget adtam, fontos hogy ilyen találkozókon edződjenek a játékosok, mert sokat lehet tanulni belőlük. Nagyon szép gólokat szereztünk, küzdelmes volt  a mérkőzés az első pillanattól az utolsóig.


Fotó: Kecskés Róbert

Második mérkőzésünkön hazai medencében fogadtuk a bajnokságban menetelő, jelenleg második helyezett Ferencváros csapatát. Valódi rangadót sikerült játszanunk a bajnokság egyik legjobb, négy válogatott játékossal a keretében felálló Fradi ellen. Külön öröm volt válogatott edzőként látni, hogy a két csapatban összesen hat junior válogatott kerettag játékos is szerepet kapott, a Kerületben négyen, míg az ellenfelünknél két játékos. Csupán az utolsó negyedben dőlt el a mérkőzés, büszkék lehetünk a lányokra.


Fotó: Kecskés Róbert

Szegeden zártuk a februárt, mivel az olimpiai selejtező miatt másfél hónap szünet következik a bajnokságban. Szokatlan így dolgozni, hogy másfél hónapokat készülünk egy-egy rangadóra, de alkalmazkodunk. Pontért vagy pontokért utaztunk Szegedre, a legnagyobb riválisunkhoz. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, az első két negyedben már el is dönthettük volna, de végül nem így alakult. Igazságos pontosztozkodás lett a vége. Három csapat küzd az alapszakasz 6. helyezéséért amit újoncként álomszerű lenne elérnünk. A Szeged, Szentes és a III. kerületi TVE, így minden egymás közt lejátszott párharc duplán számít. Megőriztük egymás közti veretlenségünket a tegnapi 1 ponttal, és az is eldőlt, hogy a Szeged már nem tud beleszólni a 6. helyért folytatott küzdelembe. Amennyiben a Szeged érvényesíti otthon a papírformát a Szentes ellen, akkor szinte biztosnak mondható, hogy a tegnapi pontszerzésünk 6. helyet ér számunkra. Dolgozunk tovább, mert hosszabb távú céljaink vannak, Szentesre pedig nyerni megyünk áprilisban!#tippmix #tvevízilabda #tveob1

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp