Keresés

Még két napig lehet regisztrálni A Futball Éjszakája rendezvényre


Figyelem! Azon regisztrálók részére, akik a karszalagot a III. kerületi TVE létesítményében veszik meg, ingyenes belépési lehetőséget biztosítunk a vasárnap, 2019.09.08-án 16:00 órakor megrendezésre kerülő NB III. Nyugati csoport 6. fordulójára, a III. KER TVE - CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR mérkőzésre a III. kerületi Torna és Vívó Egylet utánpótlásképző központjában.


A karszalag megváltásakor kérjük mindenképpen jelezzék a recepció munkatársainak, hogy szeretnének élni a lehetőséggel. Amennyiben nem jelzik a mérkőzésen való részvételi szándékukat a karszalag megvásárlásakor, ezt utólag nem kérhetik a mérkőzés napján.


Második alkalommal rendezik meg 2019. szeptember 6-án pénteken “A Futball Éjszakája” rendezvényt, amely során az ország több városában nyílnak meg a stadionok, labdarúgó központok. Egyesületünk a tavalyi évhez hasonlóan ismét csatlakozott a 2019. szeptember 6-án megrendezésre kerülő “A Futball Éjszakája” rendezvényhez. https://futballejszakaja.hu


A Futball Éjszakája rendezvényen idén is számtalan programmal várja a III. kerületi TVE az előzetesen regisztrálókat https://futballejszakaja.hu/csapat/iii-keruleti-tve/


Felhívjuk figyelmüket, hogy regisztrálni csak a rendezvény hivatalos oldalán lehetséges! https://futballejszakaja.hu/csapat/iii-keruleti-tve/


JEGYÁRAK


A karszalag 5-14 éves kor között 100 forintba, 14 év fölött 500 forintba kerül, amit szeptember 6-án az első helyszínen kell megváltani. A nap során ezzel a szalaggal korlátlan helyszín meglátogatható.


REGISZTRÁCIÓ


Több program regisztráció köteles, 14 év alatti gyermekeket azonban nem kell a rendszerbe rögzíteni. Mindössze jelezzék, hogy melyik programra, hány 14 év alattit hoznak magukkal.


Programok a III. kerület TVE sporttelepén 2019. szeptember 6-án a Futball Éjszakáján:

 • kapunyitás 18:00

 • teqball a felnőtt csapat játékosaival 18:00-22:00-ig (1. pálya)

 • kerekasztal beszélgetés Kemenes Szabolccsal 19:00 óra. A beszélgetést Farkas Norbert vezeti, a beszélgetésen Czvitkovics Péter és Veress Balázs asszisztens edzők is jelen lesznek.

 • labdás akadálypálya időméréssel 18:00-22:00-ig (1. pálya)

 • stadiontúra Farkas Norberttel 18:00 és 20:00 óra

 • 11-es rúgó verseny a felnőtt és az up kapusoknak 18:00-20:00-ig (1. pálya)

 • beszélgetés a felnőtt csapat játékosaival, kötetlen témákban 20:00 óra. Rajczi Péter, Kaszai Gábor, Szalai Vilmos és Rabatin Richárd várja az érdeklődőket.

 • vetítés a kivetítőn 21:00-22:00-ig (Dokumentumfilm a TVE életéről a Magyar Fociért 2018 bemutatásában, szurkolóink 2019-es kisfilmje, stb.)


Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Futball Éjszakáján 2019. szeptember 6-án pénteken!

#tve1887 #tvelabdarúgás #tveutánpótlás

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

 • TVE YouTube
 • TVE Facebook
 • TVE Twitter
 • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp