top of page
Keresés

Magabiztos győzelmek, meggyőző teljesítmények az elmúlt fordulóban


U16MLSZ Országos U19 Kiemelt 5. forduló

2023.09.30 - 10:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

III. kerületi TVE - Vasas Kubala Akadémia

2-0


TVE gólszerzők:

KAPANADZE TORNIKE 52'

KOVÁCS-HANTOS ERIK 79'

Megszerezte első győzelmét U19-es csapatunk, akik kontrollálva a mérkőzés egészét, megérdemelt győzelmet arattak a Vasas ellen hazai pályán.


Mónos Tamás, vezető:

"Hétvégén a Vasas csapatát fogadtunk hazai pályán. Amire számítottunk azt kaptuk, mivel a Vasas igyekezett nagy tempót diktálni már az első perctől kezdve. A mérkőzés legelején egy nagy helyzetet hagyott ki az ellenfél, majd ezt követően fokozatosan át tudtuk venni a mérkőzés irányítását, sokkal több labdát tudtunk megtartani, és egyre veszélyesebb helyzeteket tudtunk kialakítani. Vasas kontráiban volt veszély, de mi jól vissza tudtunk zárni, ezért nagy helyzeteket nem tudtak kialakítani ezekből az ellenakciókból. A második félidőben már teljesen mi diktáltuk a tempót, és úgy érzem, hogy ott már végig a mi kezünkben volt a mérkőzés. Az első gólunkat követően, érezhetően felszabadultak a srácok, és utána már még kreatívabb támadójátékkal rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani. A második gólt követően egy picit felélénkült a Vasas játéka, de védelmünk stabilan veszélyes szituáció nélkül lehozta a hátra lévő időszakot, abból pedig gyors kontrákból sok helyzetünk volt. Összességében magabiztos győzelmet arattunk, gratulálok a srácoknak, mert mindenki jó teljesítményt nyújtott."
MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 5. forduló

2023.09.30 - 12:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - PVSK

4-1


TVE gólszerzők:

SZILÁGYI JÓZSEF MÁRK 15'

EGERVÁRI BERTALAN 39'

ZSEMBERY ÁRON 50'

SZILÁGYI JÓZSEF MÁRK 82'


Nagyszerűen vette Czinkon Szabolcs csapata a PVSK elleni akadályt, ugyanis a kezdeti nehézségek és pontatlanság ellenére U17-es csapatunk négy gólig jutott, és megérdemelten tartotta otthon a három pontot.


Czinkon Szabolcs, vezetőedző:

"Azt kértem a csapattól a mérkőzés előtt, hogy a sokat utazó ellenfelünket az első perctől kezdve tartsuk nagy nyomás alatt, ne engedjünk neki időt és teret arra, hogy a játékukat tudják építeni. A mérkőzést nem kezdte jól a csapat, nem voltunk kellően agresszívak, nem helyeztük az ellenfelet kellő nyomás alá, ráadásul lassú tempóban és sok technikai hibával futballoztunk. Szép fokozatosan kezdett a játékunk a 20. perc magasságában gyorsabbá és pontosabbá válni, ekkor már nagy fölényben futballoztunk, a játék folyamatosan az ellenfél térfelén zajlott. Mind a jobb, mind a bal oldalon többször meg tudtuk bontani ellenfelünket, több ziccerlehetőséget sikerült kialakítani, amelyekből kettőt sikerült gólra váltani. A második félidőben is megmaradt a fölényünk, viszont a harmadik gólunk után a teljesítményünk visszaesett, aminek következtében ellenfelünk vérszemet kapott, gólt szerzett és úgy tűnt, hogy vissza tudnak jönni a mérkőzésbe, de a negyedik góllal végleg lezártuk a találkozót, amely a kialakított gólhelyzetek számának tükrében nagyobb arányú győzelem is lehetett volna."
MLSZ Országos U16 Alap 4. forduló

2023.09.30 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.kerületi TVE - Gyirmót SE Győr

2-0

TVE gólszerzők:

TÓTH MARCELL 55'

GOSZTOLA ÁDÁM 83'

Ismét egy remek győzelemmel zárta a hétvégét Kun György együttese, akik a Pécs után a Gyirmót ellen is győztesen hagyhatták el a pályát. Az első félidőben még csak helyzetekig jutott a csapat, amik a második félidőre megérdemelten gólokká értek, így összességében megérdemelt és magabiztos hazai siker született.

Kun György, vezetőedző:

"Szombaton délután a Gyirmót csapatát láttuk vendégül bajnoki mérkőzésen. Nagy tempóban kezdődött a találkozó, és kellett 10 perc mire megnyugodtunk. Ezután folyamatosan vettük át a játék irányítását, és tulajdonképpen felbillent a pálya a javunkra. Az első félidőben, a labdát sokat birtokolva, három-négy helyzetet dolgoztunk ki, de meddőnek bizonyult a fölényünk. Szünetben kicsit változtattunk a szerkezeten, de kértem hogy maradjon a játék, és felfogás mert meglesz az eredménye. Játékunkat és mentalitásunkat újfent siker koronázta, ráadásul fizikálisan is az ellenfelünk fölé nőttünk. A következő hetekben tovább akarunk fejlődni játékban és fizikálisan egyaránt, és úgy látom maximálisan vevők erre a játékosaim."
MLSZ Országos U15 Alap 5. forduló

2023.09.30 - 11:00

Kaposvár, Kaposvári Rákóczi BFLA Puskin úti Sporttelepe (Puskin úti Sporttelep)


Kaposvári Rákóczi BFLA - III. kerületi TVE

1-1


TVE gólszerzők:

43' BÁTI BÁLINT TIBOR


Kaszai Gáborék az 5. fordulóban Kaposvárra látogattak, ahol egy taktikailag és fizikálisan is jól felkészített ellenféllel mérték össze tudásukat. A mérkőzés képe kedvezően alakult U15-ös csapatunk számára, ugyanis a meddő mezőfölényüket gólra tudták váltani már az első félidő végén. Sajnos sokáig nem tartott az előnyünk, hiszen a somogyiak egy kavarodás utáni szituációból egalizálni tudtak rögtön a második félidő elején. A meccs hátralevő részében az eredmény már nem változott, így értékes döntetlennel távoztunk Kaposvárról.


Kaszai Gábor, vezetőedző:

"Szombaton délelőtt Kaposváron léptünk pályára. A pontokat és helyezéseket figyelembe véve szoros és izgalmas mérkőzésre volt kilátás.

Az első félidőben egy zártan védekező, szervezett csapattal találtuk magunkat szemben. Uralni tudtuk a játékot, de komoly helyzeteket nem tudtunk kialakítani. Sokat járattuk hátul a labdát és igyekeztünk jó döntésekkel, jó mélységi passzokkal, ritmusváltásokkal a védelem mögé kerülni. Ez néhány alkalommal sikerült, de a 16-oson belül nem tudtunk pontosak lenni. Az ellenfél az előre rúgott labdákban és a gyors támadóikban bízott, de jól megoldottuk ezeket a szituációkat. A félidőben 0-0 volt az állás.

A második félidőben szerkezetet váltott az ellenfél, ami az első percekben megzavart minket, de utána újra magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Az elmúlt mérkőzésekhez képest sokkal több akciót fejeztünk be beadással, átlövéssel, ami pozitív és a vezetést is meg tudtuk szerezni egy beadás után, még ha kellett is hozzá a szerencsésen lepattanó labda, amire Báti reagált a leggyorsabban.

Az ellenfélnek kontra akcióból vagy pontrúgásokból volt csak esélye a gólszerzésre a mérkőzésen. A kontra akciókat jól megoldottunk, de a pontrúgásaiknál többször is fejelni tudtak. Egy szabadrúgás utáni lecsorgó labdára gyorsabban csapott le az ellenfél egyik játékosa és gólt tudott szerezni.

A bekapott gól után jól reagáltunk. Nem estünk szét, nem bizonytalanodtunk el, hanem még egy lapáttal rátettünk a támadásainkban és igyekeztünk a javunkra eldönteni a mérkőzést. Egy meg nem adott gólig jutottunk csak, pedig voltak lehetőségeink a gólszerzésre.

Az egész mérkőzést figyelembe véve küzdöttünk és domináltunk, amire lehet építeni. Egy szervezett, fizikális csapat otthonában értünk el döntetlent, ami szintén pozitívum.

Ezt kell folytatnunk a továbbiakban és bíznunk kell abban, hogy a gólok terén is előre tudunk lépni! Gratulálok a csapatnak! Hajrá Kerület! "
MLSZ Országos U14 Alap Nyugat 5. forduló

2023.09.30 - 09:00

Budapest, Budafoki MTE Sporttelep


Budafoki LC - III. kerületi TVE

1-1


TVE gólszerzők:

54' BÍRÓ FÉLIX DOMINIK


Hadilábon állt a szerencsével a Budafoki LC elleni találkozón Mészáros Zsolt csapata, akik már a mérkőzés korai szakaszában hátrányba kerültek. A bekapott gól nem zavarta meg a srácokat, futószalagon gyártották a helyzeteket és többször is kapufáig jutottak. Az egyenlítés még összejött, de balszerencsére többször nem rezdült ellenfelünk hálója, így U14-es csapatunknak meg kellett elégednie az 1 ponttal.


Mészáros Zsolt, vezetőedző:

"A mérkőzés elején egy egyéni hiba után szabadrúgás góllal kerültünk hátrányba.(1:0) Ezután folyamatosan küzdöttünk az egyenlítésért. Fokozatosan kerültünk fölénybe. Játékunk egyre pontosabb lett és a 25. perc tájékától már többnyire a hazaiak térfelén folyt a meccs. Türelmesen járattuk a labdát és főleg a jobb oldalon kerültünk helyzetbe.

A második félidőben több helyen változtattunk. Szinte egykapuztunk végig. A széleken és tengelyben is sok lehetőségünk adódott. Ebből az 54. percben egyet kihasználtunk.(1:1) Óriási erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzéséért. Több kapufánk és ziccerünk volt, de kimaradtak. Megérdemelték volna a srácok a győzelmet. Ez most nem jött össze. Láttam a csapaton a csalódottságot. De most tapasztalták, hogy van ilyen is a sportban, amikor az erőfeszítés és a fölény nem eredményez győzelmet.

Gratulálok a csapatnak a hozzáállásához és attraktív játékhoz!

Hajrá TVE!"
MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 5. forduló

2023.10.01 - 12:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Paksi Futball Club

2-8


TVE gólszerzők:

YILMAZ DENIZ 37'

MATTYASOVSZKY BENDEGÚZ 64'


Gólgazdag mérkőzésen maradt alul Gyenes András együttese a Paks ellen, U13-as csapatunk két gólig jutott, elosztva a két félidőben.


Gyenes András, vezetőedző:

"A mérkőzést jól kezdtük, az ellenfél térfelén birtokoltuk a labdát, utána viszont az ellenfél fokozatosan vette át a mérkőzés irányítását, majd sikerült megszerezniük a vezetést.

A második negyedet sem tudtuk megfelelően kezdeni. Az ellenfélnek sikerült újabb két gólt szereznie. A kapott gólok után, viszont tudtunk váltani, folyamatosan érkeztünk bele a mérkőzésbe, többet birtokoltuk a labdát. Egy szabadrúgás után, Yilmaz fejezte be az akciót, kipattantó után. Ezek után, viszont megint az ellenfélnek sikerült újabb gólokat elérnie. Az egész mérkőzésen, az egyéni és a csapatvédekezéssel, volt problémánk. A második gólunkat, egy szép támadás után szereztük, Mattyasovszky Bendegúz révén.

A fiúk, az utolsó percekig küzdöttek próbáltak gólt, gólokat szerezni."
MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 5. forduló

2023.10.01 - 10:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Paksi Futball Club

5-2


TVE gólszerzők:

VINCZE BALÁZS 14'

VINCZE BALÁZS 38'

STEIGERVALD ÁKOS 46'

BALOGH MARCELL ANDRÁS 60'

LENDVAI PÉTER 75'


Meggyőző játékkal szerezte meg U12-es csapatunk a győzelmet a Paks ellen. Vajkai Dániel csapata 5 gólig jutott a mérkőzésen, amik közül a születésnapját ünneplő Vincze Balázs két góllal vette ki a részét. Az egész mérkőzést kézben tartva, megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot csapatunk.


Vajkai Dániel, vezetőedző:

"Egy kisebb betegséghullám miatt csak három cserejátékossal a padon kezdtük a mérkőzést az agresszív és fizikális játékerőt képviselő paksi csapat ellen. Az első játékrészben több helyzetig, majd egy kapufáig is el tudtunk jutni, míg a születésnapos Vincze Balázs révén egy gólos előnnyel tudtuk az első játékrészt lezárni. A további negyedekben is végig dominálni tudtunk, bár a harmadik játékrészben nagyon csapongóvá vált mindkét csapat játéka és mindkét oldalon nagy helyzetek maradtak ki. A végső negyedben nagyon koncentráltak voltunk és Lendvai Péter szépségdíjas szabadrúgásával le tudtuk zárni a mérkőzést. Nagy munkát tettek bele a srácok a mérkőzésbe, ez a győzelem már nagyon kijárt nekik."bottom of page