top of page
Keresés

Magyar Kupa Dorogi FC-III. kerületi TVE beharangozóCsapatunk jó szereplése miatt tétmeccsekkel is hangolódhatunk a tavaszi szezonra, hiszen a héten megkezdődik a Magyar Kupa 9. fordulója, ahol már két mérkőzésen dől el a továbbjutás sorsa. A sors úgy hozta, hogy ismét NBII-es ellenféllel kell összemérjük a tudásunkat, és talán a számunkra kedvezőbb első meccs idegenben, a második otthon leosztásban, így ezen a héten Dorogra látogatunk.


A vendéglátóink a 20 csapatos NBII 11. helyét foglalják el, azonban annyi előnyük mindenképpen van velünk szemben, hogy a másodosztályú bajnokság már két hete elkezdődött, így ők tétmeccsekkel készülhettek erre az összecsapásra. Ezeken a meccseken egyébként 2:1-re kikaptak az éllovas MTK otthonában, és 0:0-át játszottak hazai pályán az utolsó előtti Váccal.


Ez persze egyúttal hátrány is lehet a számukra, mert a Dorog a hétvégén ismét bajnokit játszik, a 2. helyezett Budafoknál vendégeskedik majd, ezért valószínűleg nem a legerősebb összeállításukban lépnek majd pályára.


A játékosaink az eddigi magasabb osztályú ellenfelekkel szemben el tudták tüntetni az osztálykülönbséget, ezért nem tűnik lehetetlennek, hogy ezen a mérkőzésen olyan eredményt harcoljunk ki, ami megfelelő alap lehet a jövő héten hazai pályán rendezendő visszavágón a továbbjutásra.


Mindenesetre az már most is biztos, hogy ennek a két meccsnek az eredményétől függetlenül sikeresnek ítélhetjük meg az idei kupaszereplésünket, ezért remélhetőleg minden tehertől mentesen, felszabadultan lépünk majd pályára a szerdán 14 órakor kezdődő újabb megmérettetésen Dorogon. 


#tve1887 #tvelabdarúgás #magyarkupa #óbudaikékfehér

bottom of page