top of page
Keresés

Magyar Kupa III. kerületi TVE - Dorogi FC beharangozóSzerdán 13:00 órakor kerül sor a Magyar Kupa 9. fordulójának a visszavágó mérkőzésére a Hévízi úton. Az első összecsapás 4:1-es dorogi sikerrel zárult, így a vendégeink várhatják kényelmes helyzetből ezt a találkozót, akik egyébként a hétvégén az NBII második helyén álló Budafok otthonából is elhoztak egy pontot egy 0:0-ás döntetlennel.


Nálunk Erdei Gábornak lejárt az eltiltása, így már ő is a szakmai stáb rendelkezésére állhat ezen a találkozón, ahol még biztosan nem Kemenes Szabolcs áll majd az oldalvonal mellett, hiszen őt kettő mérkőzéses eltiltással sújtotta az MLSZ a Vasas meccs után. A mérkőzés érdekessége, hogy a Dorog vezetőedzőjét Németh Szabolcsot is eltiltotta a szövetség három kupamérkőzésre az ellenünk vívott küzdelem után, így ők mindketten a lelátóról figyelhetik majd a találkozót.


A szezon első hazai mérkőzésén újra lehetőség lesz szavazatokat leadni a legjobb játékosra, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva, vagy a gyűjtőn elhelyezett szavazócédulán) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. Olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést utáni napokban kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.


Jegyinformációk:


Felnőtt: 900 Ft

Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


Jegyértékesítés: kedden 8:00-16:00 óra között, valamint szerdán a mérkőzést megelőzően


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #tvelabdarúgás #magyarkupa #óbudaikékfehér

bottom of page