top of page
Keresés

Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnoksága - Tatabánya

2020. szeptember 18-19-én zajlott Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnoksága Tatabányán, melyen Kerületünkben sportoló atléták is részt vettek.


Farkas Dorka rúdugrásban egy hatalmas egyéni csúccsal országos ezüstérmes és 280 centiméteres eredménye alapján, korosztályos aranyjelvényes színtett ért el.Távolugrásban Székely Liliána szintén jó esélyekkel indult, mivel az év során elért eredményei alapján az országos ranglista harmadik helyén állt. Ezt a formáját hozta is a versenyen, sőt korábbi 510 centiméteres ugrását 515 centiméterre javítva szerezte meg a bronzérmet.Tóth Zsolt futása 300 méteren, egy kereken 44 másodperces új egyéni csúcsot jelentett.


Boncz Ilona gerelyhajításban edzésen és versenyeken is kitartóan ostromolta a 20 méteres távot, amit remek formaidőzítéssel pont az országos bajnokságon sikerült elérnie két dobásával is, amiből a jobbik 21 méter fölé repült, döntőbe juttatva, majd később a 7. helyezést megszerezve számára.


Székely Liliána magasugrásban új 148 centiméteres egyénivel az ötödik helyezést szerezte meg. A negyedik helyezettel megegyező eredmény ellenére a kísérletek száma miatt lett ötödik. Lili ötösugrásban, 13,03-as új egyéni csúcsa egy negyedik helyhez volt elég, viszont a verseny kiélezettségét mutatja, hogy az első négy helyezés 13,13 és 13,03 között dőlt el.


Gratulálunk minden részvevőnek!

#tv1887 #tveatletika #tveutanpotlas #masz #atletika

bottom of page