top of page
Keresés

Megállapodott egymással a III. kerületi TVE és Shane TusupMa koradélután, Egyesületünk székházában tartott sajtótájékoztatót. A téma nem más volt mint a III. kerületi TVE új különleges tehetséggondozó programja, melyhez Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok edzővel kötött megállapodást Egyesületünk vezetése.

A szakember és a játékosok már megismerkedtek egymással, a közös munka hivatalosan a múlt héten vette kezdetét.

A megállapodás értelmében a szakember vezette programban az első körben hat labdarúgó vesz részt, akiknek az általános edzéseken kívüli felkészítését és erőnléti edzését irányítja majd a háromszoros olimpiai bajnok tréner, a programhoz a jövőben csatlakoznak majd női OB I-es fiatal válogatott tehetségeink is.

Szabó Bence:

"Október elején köttetett meg a megállapodás. A programunk rendkívül összetett. Mindig keressük a Kerületnél a fejlődési lehetőségeket, Shane bevonzásával hatalmas lépést tettünk ebbe az irányba. Farkasvölgyi Gáborral nagyon jó kapcsolatban vagyok, amióta Shane és ő együtt dolgoznak, felgyorsultak a folyamatok köztünk. Az a munka, amit a szakmai stábbal elkezdtünk, eléggé jól halad. Vannak olyan tehetségeink, akik a magyar labdarúgásnak is potenciált jelentenek, akár válogatottak is lehetnek. Még NB III-ban vagyunk, nagy szavak ezek, de merjünk nagyot álmodni és dolgozni. Persze azért tudjuk hol a helyünk a magyar futball térképén, nem akarunk többnek látszani mint amik vagyunk de fejlődni és lépkedni előrefelé viszont igen."


További célként megfogalmazódott egy tehetségtámogató program beindítása is, amelynek keretén belül a klub fiatal és kiemelkedően tehetséges játékosait felkészítenék a legmagasabb osztályban való szereplésre is.

A különleges kiegészítő szakmai program vezetését a klub Shane Tusupra bízta, aki az úszás mellett egy ideje már a labdarúgásban is elkezdte letenni névjegyét, elég, ha csak a Szoboszlai Dominikkal való együttműködésének az eredményét nézzük. Tusup ráadásul a jelenlegi legjobb magyar labdarúgónak tartott Szoboszlai mellett az FTC kapusával, Bogdán Ádámmal is foglalkozik aki nagyon pozitívan nyilatkozott a közös munkáról.

A háromszoros olimpiai bajnok edző korábban számtalanszor kijelentette, hogy önmagát nem pusztán edzőnek, hanem inkább egy magasabb teljesítményre sarkalló szakembernek tartja.


Shane Tusup:

"Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy egy ilyen nagy múltú klub bízik bennem. Az első pillanattól kezdve rendkívül izgatott voltam és motivált. Szeretnék sikereket elérni a játékosokkal és abból a csapat is profitálni tud. Nem ígérhetek semmit csak annyit, hogy a legjobbamat fogom adni.ˇ

Tusup vezetésével a programban résztvevő játékosok heti rendszerességgel különleges edzőtermi felkészülést végeznek majd, ezen kívül pedig motivációs tréninget, valamint étkezési tanácsokat is kapnak.

Kemenes Szabolcs:

"Shane tapasztalatai nemcsak tehetséges labdarúgóinknak jelentenek óriási segítséget, hanem a csapattal végzett munkánkat is nagyban segítik. Hétről-hétre készülünk minden új feladatra, célunk eléréséhez pedig minden segítséget örömmel fogadunk."


A sajtótájékoztatón részt vett még felnőtt csapatunk két fiatal játékosa Rabati Richárd és Borvető Áron is, akik nagy megtiszteltetésnek és lehetőségnek tartják a klub által kínált lehetőséget, melyet szeretnének maximálisan kihasználni önmaguk fejlesztése érdekében.

#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #magyarkupa #legjobbjatekos #mlsz


bottom of page