Keresés

Megérkezett a Mikulás újra a TVE pályáraPénteken délután újra megtelt csillogó szemű gyerekekkel a TVE székházának lobbyja. A TVE Mikulása egész délután várta a gyerekeket, akik nagy örömmel rajzoltak, színeztek. Nagyon sok szép alkotás készült, és miután felkerültek az ablakra a névre szóló hópelyhek, fenyőfák, a Mikulás mindenkit meglepett ajándékaival.


A szülőknek köszönjük, hogy elhozták a gyerekeket, különösen azoknak, akiknek nem volt edzése se és csak a Mikulás kedvéért látogattak el a Kalap utcába,


Támogatóinknak hálásan köszönjük a felajánlásokat, sok gyümölcs érkezett a piacról, a Csodák Palotája pedig idén is elhalmozott bennünket ajándékaival. Nagyon örült mindenki a meglepetéseknek. Köszönjük szépen!


A rendezvényen lehetőség volt megvásárolni a TEA Könyvkiadó - Rúgd be, Pepe! gyermek könyvét 1.800 Forintos áron. A Tea Könyvkiadó minden megvásárolt példány után 600 Forint támogatást nyújt Egyesületünk részére! A könyv továbbra is megvásárolható a székház recepcióján, vagy webshopunkon keresztül.

Köszönjük a felajánlásukat!#tve1887 #óbudaikékfehér