top of page
Keresés

Megszerezték első győzelmüket a bajnokságban gyermek csapataink.Sűrű hetet tudhatnak maguk mögött ifjú vízilabdázóink. Múlt hétvégén is és hétközi mérkőzéseken is vízbe ugrottak utánpótlás csapataink, Ifi-től egészen a gyermekekig, minden korcsoportban.


EREDMÉNYEK ÉS EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:


Kicsi pólósok első sikerei


Megszerezték első győzelmüket a bajnokságban Illés Henrietta és Fekete Dávid csapatai. Hétfőn a Honvéd volt az ellenfelünk a 2010-es korcsoport mezőnyében, míg csütörtökön a Szigetszentmiklós látogatott a Kalap utcába. Mindkét mérkőzésen meggyőző TVE siker született, reméljük lendületet ad formálódó csapatainknak.


2010-es korcsoport
III.Kerületi TVE - Budapesti Honvéd Sportegyesület II

10-4


Fekete Dávid edző 2010-es korcsoport:

"Bajnokság 5. fordulójában a Honvéd csapatával találkoztunk. Az előző két fordulóban a védekezésünkben voltak a pontatlanságok, sok figyelmetlenséget követtünk el és ezekből több gólt is kaptunk. Örülök, hogy a Honvéd ellen szinte hiba nélkül, végig rendkívül fegyelmezetten védekeztünk, a gyerekek betartották amit kértem és végig koncentráltak. Gratulálok a gyerekeknek az első győzelemhez a bajnokságban! Még két forduló van hátra az alapszakaszból, remélem ez a győzelem add egy löketet a további sikerek eléréséhez."


2011-es korcsoport
Sportsziget SE - III.Kerületi TVE

8-16


Illés Henrietta edző 2011-es korcsoport:

"Megszületett az első győzelmünk, szinte madarat lehetne fogatni a gyerekekkel. Sokaknak talán élete első győztes bajnoki mérkőzése volt, ezekért az arcokért érdemes csinálni azt hiszem. Rengeteg munka van a mai sikerben, mérföldkő volt mindannyiunknak, de már látszik és formálódik valami, mindannyiunk örömére."Illés Henrietta 2011-es korosztálya múlt hét szombaton is bajnoki mérkőzésen vett részt, ahol bár nem sikerült győzelemmel elhagyni a medencét, de OBI-es csapatunk kapitánya nem felejtette el megemlíteni a pozitív dolgokat.


2011-es korcsoport
III. kerületi TVE - Genesys OSC Újbuda 2

3 -18


Illés Henrietta értékelése:

"Rengeteg jó momentum és megoldás volt a szombati mérkőzésünkön. Ellenben nagyon sok szituációban és területen még rengeteget kell fejlődjünk. Apró lépésekben haladunk, de sok biztató jelet látok. Több tudatosságra, koncentrációra lesz szükség."
Serdülő és ifi csapatunk is szoros mérkőzést játszott a Sopron együttesével.


Hétvégén a Sopron együtteseivel találkoztak fiú ifi, serdülő és gyermek csapataink a Kalap utcai uszodában. A szoros mérkőzéseken nagyszerűen helyt álltak a fiatalok.


Fiú ifi
III. kerületi TVE - Soproni VSE

13-11


Regős Áron értékelése:

"Egy igen kiélezett, jó színvonalú mérkőzésen tudtuk legyőzni a nagyon jó erőkből álló Sopron csapatát. Habár követtünk el hibákat támadásban és védekezésben is, a srácok beletették a szívüket-lelküket a mérkőzésbe, és egy nagyon stabil, jó kapusteljesítménnyel, valamint 1-2 kiemelkedő egyéni produkcióval meg tudtuk nyerni a mérkőzést, nagyon büszke vagyok a fiúkra, és dolgozunk tovább."


Fiú serdülő
III. kerületi TVE - Soproni VSE

13-14


Regős Áron értékelése:

"Nagyon változatos mérkőzésen vagyunk túl. Gyengén kezdtünk, aztán a magunk javára fordítottuk a mérkőzést, majd a végén a Sopron nagy akaraterővel ki tudott egyenlíteni, ami után a büntetőpárbajban ők voltak a szerencsésebbek. Mindazonáltal elégedett vagyok a csapattal, mert nagyot játszottak. Idővel több rutinjuk lesz, ami ahhoz kell majd, hogy a kulcsmomentumokban jó döntést hozzanak, mert ebben voltak gondjaink, de előre nézünk, dolgozunk tovább, az összkép mindenképp előremutató."


Fiú gyermek
III. kerületi TVE - Soproni VSE

6-19


Pilny Gábor értékelése:

"Más súlycsoportot képviselünk a tabella élén álló Sopronhoz képest. Folyamatosan zárkózunk a mezőnyhöz, de a kicsiknél még nagyon érződik az osztályváltásból adódó különbség. Úgy érzem, ez a félév rendbe fog tenni bennünket, tavaszra ritmusban leszünk és sokat fogunk fejlődni addig. Keményebben kell dolgoznunk, és fel kell nőni a feladathoz."


Győzött a túlerő, erősebb volt az Újpest


Szerdán az UVSE csapatait fogadtuk a fiú országos bajnokságok soron következő fordulójában. Álltuk a sarat ameddig bírtuk, de a hosszabb pad és a fizikális fölény apránként felőrölte csapatainkat


Fiú ifi
III. kerületi TVE - UVSE Vízilabda Sportegyesület II.

11-16


Regős Áron értékelése:

"Vasárnapi sikerünk után az Újpest ellen is egész jó teljesítményt nyújtottunk, de ez mára ennyire volt elég. Küzdöttünk férfiasan, többségében serdülő korú játékosaink vannak csak, ezért abszolút elégedett vagyok a látottakkal. Most érkeztünk ebbe a mezőnybe, de már most 2 hónap után is egész más amit látok. Van képe a játékunknak, sok munka vár még ránk a következő hónapokban is, hogy stabilizáljuk helyzetünket a másodosztályban."


Fiú serdülő
III. kerületi TVE - UVSE Vízilabda Sportegyesület II.

5-14


Regős Áron értékelése:

"Ismét belestünk abba a hibába, hogy megilletődötten, túlzottan tisztelve az ellenfelet kezdjük a mérkőzést. Pár perc üzemzavar a fejekben, gyorsan kinyitja a találkozót. Annak örülök, hogy egész jól talpra álltunk, és talán a mérkőzés közepén partiban is voltunk az erősebb fizikumú ellenféllel szemben."


Fiú gyermek
III. kerületi TVE - UVSE Vízilabda Sportegyesület II.

5-12


Pilny Gábor értékelése:

"Sokadik mérkőzésünk a szezonban, hogy az első félidőben egálban vagyunk erősebb csapatokkal szemben. Sajnos kevesen vagyunk ahhoz, hogy ilyen nagy iramú mérkőzésen 4 negyeden át vasaljunk fel-alá a pályán, nem tudunk minőségben cserélni ,ha korai kipontozódás vagy fegyelmezetlenség történik. Érni és tanulni kell, hozom fel a fiatalabbakat folyamatosan, hogy egyre több tapasztalatot szerezzenek."

bottom of page