top of page
Keresés

„Megszereztük az első pontjainkat, és nem szeretnénk megállni! – Lukács Dénes értékelése


Fantasztikus győzelmet arattak pólós lányaink az OB I-es bajnokság 4. fordulójában hazai pályán. Illés Heniék a Győr együttesét fogadták és magabiztosan nyertek, így megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. Vezetőedzőnk, Lukács Dénes a mérkőzést követően érthetően elégedetten értékelt, kiemelve, hogy a fiatalok ezúttal valóban kiválóan szálltak be a mérkőzésbe.


A Győr elleni szombati találkozót győzelmi reményekkel várta Lukács Dénes. Vezetőedzőnk a hét elején, amikor a felvezető írásunkat készítettük még arról beszélt, hogy a Győr elleni meccs a kötelező győzelmek kategóriájába tartozik és hogy a fiataloknak ezeken a találkozókon jól kell tudniuk beszállni, többet kell nyújtaniuk a csapatért. Dénesnek nem kellett csalódnia, a fiatalok valóban odatették magukat, csapatunk 13-4 arányú győzelméből bőven kivették a részüket. Koltay Nadin például három góllal vétette észre magát, de Kiss Patrícia is remek játékkal rukkolt elő, gólt is szerzett, de említhetnénk Hajdú Rózát is, aki szintén nagyszerűen játszott. Természetesen a rutinosabb játékosok is hozták magukat, Brezovszki Gerda például ezúttal is meglőtte a maga öt gólját, de csapatkapitányunk Illés Heni is a szokásos ellentmondást nem tűrő játékát hozta, gólt lőtt, labdát szerzett és remek passzokkal szolgálta ki társait. Azon pedig már talán meg sem lepődünk, hogy a kapuban a mindössze 17 éves Torkos Tamara ezúttal is parádézott, a négy kapott gól és a szenzációs védési százalék hűen bizonyítja ezt. Igazi csapatmunka volt tehát a Győr elleni, nem meglepő, hogy Lukács Dénes elégedetten értékelte csapata teljesítményét és ezúttal sem felejtette el megemlíteni csodálatos szurkolótáborunkat." Többet kaptam a lányoktól a mai napon, mint amit várhattam az elmúlt hét terhelése után. Számomra a legfontosabb az volt, hogy a fiatal játékosaink milyen energiákkal szállnak vízbe, és nem csalódtam a látottakban. Feldob bennünket, amit kapunk a szurkolóktól, és igyekszünk meghálálni, talán furcsa is lesz szerdán Tatabányán, ha nem lesz hasonló hangulat. Torkos Taminak ezen a szinten nehéz gólt lőni, azt már látjuk, erre pedig építhetünk a hasonló mérkőzéseken. Igyekeztem pihentetni a rutinosabb játékosainkat, Koltay Nadin és Kiss Patrícia is több feladatot kapott a mai napon. Megszereztük az első pontjainkat, és nem szeretnénk megállni." – értékelt a Győr elleni találkozót követően Lukács Dénes.


Sok pihenő nem áll a csapat rendelkezésére, ugyanis szerdán következik az újabb erőpróba, Illés Heniék Tatabányára utaznak az újabb bajnoki pontok reményében.


bottom of page