top of page
Keresés

Megtörtént Bárány Attila bemutatkozása a kispadon!Az elmúlt hétvégén nagyüzem volt utánpótlás vízilabdacsapataink számára. Serdülő és ifi fiú együttesünk élén ráadásul bemutatkozott szakosztályvezetőnk, Bárány Attila is, aki megbízott vezetőedzőként rögtön győzelemmel debütált új szerepkörében.


Csapataink közül a serdülő, ifi és gyermek fiúk a Sportliget SE ellen ugrottak medencébe és mindhárom korosztály sikerrel vette az akadályt.


„Gratulálok a srácoknak, és Bárány Attila szakosztályvezetőnknek, illetve Pilny Gábor edzőnknek a győzelmekhez. Serdülő és ifi csapataink győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben, abszolút uraltuk a pályát. Gyermek csapatunk izgalmassá tette a végjátékot, de nem baj, mert szükségünk van az ilyen tapasztalatokra is, építhetünk rájuk a jövőben. Lépkedünk egyre feljebb a képzeletbeli lépcsőn, újoncként sem vagyunk zavarban, és teljes mértékben beigazolódott a szezon elején hozott döntésünk, hogy képesek vagyunk ebben az osztályban is megállni a helyünket.” – értékelte a győzelmeket szakmai vezetőnk, Lukács Dénes.


Serdülő mérkőzés

Sportliget SE – III. kerületi TVE 11-18 (2-4, 2-6, 4-4, 3-4)

TVE gólszerzők:


Szabó Bendegúz (6)

Szabó Zétény (5)

Dibáczi Hunor (2)

Kövi Kristóf (2)

Mocsáry Dániel

Borus Máté

Frank Dániel

Bárány Attila mb. edző:

„Számomra különösen fontos volt ez a találkozó, mert néhány közös edzés után ez volt az első mérkőzésem a csapattal. Úgy szálltunk vízbe, ahogy egy mérkőzésen kell és rögtön az elején nagy iramot diktáltunk, amivel sikerült előnyt szereznünk. Végig mi uraltuk a mérkőzést és érzésem szerint nem forgott veszélyben a győzelem. A második felidőben kaptunk több elkerülhető gólt, de összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal és a hozzáállással. Látszik a fiúkon az elvégzett munka, amit az elmúlt években végeztek velük az edzők, Horváth Viktor, Pilny Gábor és Regős Áron. Gratulálok a Csapatnak és köszönöm nekik a hozzáállásukat és azt, hogy győzelemmel kezdhettem az edzői munkát! Dolgozunk tovább, mert még sok feladat vár ránk ebben az évben.”

Ifjúsági mérkőzés

Sportliget SE – III. kerületi TVE 12-19 (4-4, 4-5, 2-5, 2-5)


TVE gólszerzők:

Péter Áron (6)

Szabó Zétény (5)

Mocsáry Dániel (3)

Dibáczi Hunor (2)

Kucsera Csaba

Szabó Bendegúz

Dalmadi Zerénd


Bárány Attila mb. edző:

„Ifjúsági csapatunk nagy részét serdülő korú játékosok alkotják, kiegészülve néhány tehetséges ifi játékossal. Ezt a mérkőzést sokkal lassabban és kicsit dekoncentráltabban kezdtük, mint az előzőt, ami elsősorban a fáradtságnak volt köszönhető. Így a mérkőzés első felében főleg hátul nem tudtuk érvényesíteni az akaratunkat. A nagyszünet után sikerült ritmust váltani és ennek köszönhető a magabiztos győzelem. Sok jó egyéni teljesítményt láttam, de az egész csapat kitett magáért. Azon kell dolgoznunk a továbbiakban, hogy mérkőzésen belül ne legyenek ekkora ingadozások és hátul sokkal stabilabbak legyünk. Mind a két meccsen sok gólt kaptunk figyelmetlenségből, ami most ugyan belefért, de az erősebb ellenfelek ellen már nem fog. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”Gyermek mérkőzés

Sportliget SE – III. kerületi TVE 13-14 (2-1, 1-3, 2-1, 3-3, 5-6)


TVE gólszerzők:

Kövi Kristóf (4)

Dugalits Levente (3)

Bárány Botond Attila (2)

Gömöri Kristóf (2)

Tóth Berényi Simon Ányos (2)

Csurilla Dániel


Pilny Gábor edző:

„Végletekig feszítettük a húrt egy százszor megnyert mérkőzésen, hagytuk az ellenfelet egalizálni a rendes játékidőben. Nehéz felkészülni egy olyan csapatra aki nem igazán akar támadni, elviszi a gyerekek fejét a könnyebb felúszás és a kényelmes visszazárás. Nem szabad ilyen hibákat elkövetnünk a jövőben. Örülök, hogy a végén a büntető párharcban nyertünk, hasznos lehet a csapatdinamika szempontjából.”


Budapesti gyermek III. mérkőzés

III. kerületi TVE – Ybl WPC II. 12-3 (3-0, 4-1, 1-2, 4-0)


TVE gólszerzők:

Gömöri Kristóf (5)

Kiácz Patrik Zoltán (3)

Jani Barnabás (2)

Várady Tamás

Novák Domonkos

Fekete Dávid edző:

„Alapszakasz utolsó fordulóját játszottuk az Ybl csapata ellen a hétvégén. A mérkőzést nagyon jól kezdtük és ez a lendület egészen a végéig kitartott. Minden negyedben domináltunk, és kézben tartottuk a mérkőzést. Fegyelmezetten védekeztünk, támadásban pedig nagyszerű egyéni megoldásokat láthattunk. Természetesen még van miben fejlődnünk, mert a győzelem ellenére még sok gól bennünk maradt, a helyzetkihasználásunkon még dolgoznunk kell. Gratulálok a gyerekeknek a megérdemelt győzelemhez! Dolgozunk tovább és várjuk majd a folytatást.”

bottom of page