top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 12. forduló beharangozóA válogatott-szünet után a hétvégén folytatódnak a bajnoki küzdelmek, nekünk azonban egy nappal több időnk lesz felkészülni a Vasas elleni összecsapásra, mivel TV-s meccsen csapunk össze az angyalföldiekkel. A mérkőzés hétfőn 20:00 órakor kezdődik, és a televízióban az M4 Sporton követhető majd élőben, de természetesen a mérkőzés helyszínén az Illovszky Rudolf Stadionban számítunk szurkolóink támogatására.


A Vasas tavaly nagy versenyben volt a feljutásért, végül a 2. helyezett Gyirmóttal azonos pontszámmal végeztek, azonban a sárga-kékek több győzelme végül a Gyirmót felé billentette a mérleg nyelvét. A nyáron hat játékost igazoltak, valamint hat játékos a Kubala Akadémiáról is felkerült, azonban a fiatalok nagy részét rögtön kölcsön is adták más kluboknak, így aztán a távozók oldalán 17 név szerepel a piros-kékeknél, ebből Köböl és Kleisz a mi sorainkat erősíti.


A Vasas nagy múltú első osztályú klubként négy éve szerepel az NB II-ben, eddig egy 4. és két 3. helyet sikerült elérnie, és jelenleg is a 3. helyet foglalja el a bajnokságban, mondhatjuk hogy némi meglepetésre, hiszen az első két helyen a tavaly nem brillírozó Szombathely és a friss feljutó Kecskemét csapatát találjuk.


Az angyalföldiek mérlege 7 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség, Diósgyőrben és Győrben hagyták el vesztesen a pályát, a Siófok és a Kecskemét ellen remiztek, a többi meccsüket a Nyíregyháza kivételével a táblázat hátsóbb régiójában található együttesek ellen játszották. Sajnos így lesz ez most is, ezért nem mi számítunk a találkozó favoritjának, így leginkább abban bízhatunk, hogy a csapatunk meg tudja ismételni a DVTK ellen nyújtott játékát, és akkor lehet esélyünk meglepetést okozni. Mindenesetre a védelmünkre nagy szerep hárul majd ha ponttal vagy pontokkal akarunk távozni Angyalföldről, hiszen a Vasas szerezte eddig a legtöbb találatot, szám szerint 23-at, a házi gólkirály Radó András pedig holtversenyben a második a góllövő listán 6 találattal.VASAS FC 🆚 III. KERÜLETI TVE

⚽️ 12. forduló

📆 2021.10.18 - hétfő

⏰ 20:00

📌 Illovszky Rudolf Stadion


Illovszky Rudolf Stadion címe: 1139 Budapest, Fáy u. 58.


Jegyinformáció D vendég szektor:


FELNŐTT

- online csak 1.000 Ft/fő

- helyszíni 1.500 Ft/fő


DIÁK ÉS NYUGDÍJAS

- online csak 1.000 Ft/fő̋

- helyszíni 1.500 Ft/fő


- Jegyvásárláshoz adatok megadása nem szükséges

- Mérkőzésnapon a jegypénztárak 18:30- kor nyitnak (amennyiben maradnak jegyek)

- Helyszíni jegyértékesítésnél készpénzt és bankkártyát fogadnak el


D szektor a vendég szektor:

- Belepés a Fáy utca felől (Csizma utcával szemben)

- Jegypénztárak a belépési pont mellett helyezkednek el

- Vendég szektor megközelítése

- Tömegközlekedéssel a Béke utca felől a 12 és 14 jelzésű̋ villamosokkal lehet megközelíteni a stadiont

- Kapunyitás: 18:30


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page