top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 17. forduló beharangozóA bajnoki véghajrára besűrűsödött programban a hét közepén ismét mérkőzés vár a csapatunkra, ezúttal hazai pályán fogadjuk a 7. helyen álló Győr együttesét. A Győr idén jobban szerepel mint az előző pontvadászatban, akkor a 12. helyen végeztek a zöld-fehérek, ennek megfelelően kissé átalakították a keretüket, így került hozzánk a nyáron Fejes András, Egerszegi Tamás és Horváth Olivér is.


A Győr egy öt meccses veretlenségi szériával kezdte a bajnokságot, ezen belül 2 győzelem és 3 döntetlen volt a mérlegük, majd jött egy Ajka elleni vereség, ami után ismét három meccsen nem találtak legyőzőre, pedig a DVTK és a Vasas is az ellenfelek között volt ebben a sorozatban, ráadásul utóbbit 3:1-es veréssel küldték haza. Azóta döntetlent nem játszottak, de a négy hazai meccsükből csak egyet nyertek meg, a két idegenbelit viszont a Szolnok és a Nyíregyháza ellen behúzták. A hétvégén a szintén a kiesőzónából menekülő Békéscsabával játszottak, és a viharsarkiak 1:0-ás győzelemmel távoztak az ETO Parkból.


Mi a mögöttünk álló fordulóban el tudtuk hozni mind a három pontot a PMFC otthonából, így közelebb kerültünk a még nem kieső helyen álló Budaörshöz, és sikerült megőriznünk a helyünket a Békéscsabával szemben is. A PMFC elleni csatában Rabatin begyűjtötte az 5. sárga lapját, így ő biztosan nem lehet ott a gyepen a szerdán 13:00 órakor kezdődő mérkőzésen. Ugyanakkor Erdei visszatérhet a csapatba, mert letöltötte a Szolnok elleni kiállítása miatt kiszabott egy mérkőzésre szóló eltiltását.


Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!III. KERÜLETI TVE 🆚 WKW ETO FC GYŐR

⚽️ 17. forduló

📆 2021.11.24 - szerda

⏰ 13:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek a székház recepcióján ma 8:00-20:00-ig, holnap 9:00-12:00 óráig elővételben megvásárolhatók.


A mérkőzés napján 12:00 órától a jegyértékesítés három helyen történik!

  • A szektor (a parkolónál lévő tolókapunál)

  • B szektor, VIP, tiszteletjegy (székház recepció)

  • A vendég szurkolók a Hévízi úti TVE sportuszoda recepcióján 12:00 órától tudnak belépőjegyet vásárolni!


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page