top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 2. forduló beharangozóMúlt héten hazai pályán kezdtük el az NB II-es szereplésünket, ami sajnos egy Budafok elleni vereséggel vonult be a történelemkönyvekbe. Ezen a héten azonban máris itt a javítási lehetőség, az elmúlt szezonban a középmezőnyben, a 10. helyen végző Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégei leszünk.


A Tisza-partiak kerete kissé átalakult a nyáron, és egyelőre úgy látszik hogy idén sem fognak rosszul szerepelni, hiszen kezdésnek Békéscsabán arattak 1:0-ás győzelmet az első fordulóban. Érdekesség, hogy a tavalyi 16 győzelmüknek pont a felét, 8-at szerezték csak hazai pályán, és a szerzett pontokat elnézve is majdhogynem egyenlő a hazai-idegenbeli arány, tehát a Szeged egyformán veszélyes a Szent Gellért Fórumban, és ha az otthonuktól távol lépnek pályára.


A Szeged tavaly a három kiesőt egyaránt megverte hazai pályán, azonban a kiesés elől menekülőkkel már nem boldogultak, ott többnyire döntetlen eredmény született. Nehéz, de nem lehetetlen dolog tehát pontot szerezni Szegeden még akkor sem, ha nem élcsapatként érkezünk oda. Annyi azonban biztos, hogy egy erős csapat lesz az ellenfelünk a vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapáson, amelynek a célja nem első sorban a kiesés elkerülése, hanem hogy javítsanak a tavalyi helyezésükön.


Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 🆚 III. KERÜLETI TVE

⚽️ 2. forduló

📆 2021.08.08 - vasárnap

⏰ 19:00

📌 Szent Gellért Fórum


Jegyinformációk:


A Szent Gellért Fórum Stadion címe: Szeged Dorozsmai út 2.-4.


A szurkolók a Kereskedő köz felől tudnak bejönni a stadionba, elkülönítve a hazai szurkolóktól. A jegypénztárak 2 órával a mérkőzés előtt nyitnak. A kapu mögötti lelátóra egységesen 1000 Forint a belépő ára. A belépéshez szurkolói kártya vagy személyi igazolvány és védettségi igazolvány szükséges.A mérkőzést nem közvetítik élőben, de röviddel a találkozó után teljes egészében, kommentátorhanggal közzéteszik. Élő szöveges tudósítást adnak a meccsről.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page