top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 23. forduló beharangozóA következő fordulóban az utolsó helyezett Tiszakécske csapatát fogadjuk majd. A Tisza-partiakkal kapcsolatban jó emlékeink lehetnek őszről, mert ott szereztük meg az első győzelmünket, Fejes és Sili góljaival 2:1-re győztünk.


Az első győzelemre a 14. fordulóig kellett várniuk a sárga-kék híveknek, akkor Csákvárról sikerült mindhárom pontot elhozniuk egy 1:0-ás győzelemmel. Azóta viszont még négy győzelmet gyűjtöttek amellé az egy mellé, a legnagyobb skalpjuk a Vasas legyőzése volt rögtön a csákvári diadal után, egyébként ezt a négy győzelmet mind hazai pályán érték el.


A Tiszakécske volt az egyik csapat, amelynél a télen jelentősebb átalakítás volt a játékoskeretben, hét játékos távozott, a helyükre az MTK, Újpest, Kecskemét, Vác négyesfogattól érkezett öt játékos. 2022-t egy nyíregyházi 2:0-ás vereséggel indították, majd hazai pályán legyőzték a kiesőzóna közeléből menekülő Békéscsabát 2:1-re, pedig a lila-fehérek már az első percben megszerezték a vezetést.


Olyan meccsre készülünk, ahol mindenképpen nyernünk kellene ha szeretnénk magunkat a lehető legtávolabb tartani a kiesőzónától. A mezőny ugyanis nagyon sűrű, egy vereséggel könnyen a nyakunkra húzhatjuk mindhárom mögöttünk álló csapatot, míg egy győzelemmel szerencsés esetben akár a 12. helyre is felugorhatunk.


Az eltiltása után Barczi visszatérhet majd a csapatba a vasárnap 14:00 órakor kezdődő mérkőzésen, ugyanakkor ezúttal Egerszegi gyűjtötte be a Dorog ellen az 5. sárga lapját, így most ő figyelheti csak a lelátóról a mérkőzést.Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!III. KERÜLETI TVE 🆚 TISZAKÉCSKEI LC

⚽️ 23. forduló

📆 2022.02.13 - vasárnap

⏰ 14:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek a székház recepcióján hétköznapokon 8:00-20:00 között, szombaton 9:00-15:00 között, vasárnap 9:00 órától megvásárolhatók.


Kapunyitás: 13:00


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page