top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 25. forduló beharangozóA hétvégén ismét hazai meccsre készülhetünk, az ellenfél a 11. helyen álló Szentlőrinc csapata lesz. A Baranya megyeiekkel már összecsaptunk az ősszel, ott 4:1-es hazai siker született, a hazaiak 9 perc alatt szerezték mind a négy találatukat azon a mérkőzésen.


A télen hét játékos távozott a piros-feketéktől, ellenben érkezett öt új ember, tehát azért volt mozgolódás a csapat háza táján. Idén két hazai és két idegenbeli meccset játszottak, a hazaiakat megnyerték az ETO és a Békéscsaba ellen, míg a PMFC és a Nyíregyháza vendégeként egyaránt 1:0-ás vereséget szenvedtek. A két legveszélyesebb játékosuk Harsányi és Grumics, 7 és 6 góllal messze ők szerezték a Szentlőrincben a legtöbb találatot.


A mi csapatunk némi meglepetésre győzni tudott Szombathelyen az előző fordulóban, azon a meccsen hosszú idő után lehetett ott megint a kezdőben Fejes András, aki végig is játszotta az összecsapást. Az ősszel hét hazai meccs kellett a csapatunknak hogy a Hévízi úton is győzelmet ünnepelhessünk, tavasszal remélhetőleg nem kell majd ennyit várnunk az első sikerre. Ugyan ezen a mostani összecsapáson sem mi vagyunk a találkozó egyértelmű favoritjai, de a vasárnap 14:00 órakor kezdődő mérkőzésen bízunk benne hogy meg tudjuk ragadni az esélyt, és itthon tartjuk a három pontot, ami szerencsés esetben akár a 12. helyig is repíthetne minket. Bár a mezőny még mindig olyan sűrű hogy ez komoly távolságot így sem jelentene az általunk elkerülni kívánt kiesőzónától, de egy jó alapot adhatna a folytatásra nézve.


Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!III. KERÜLETI TVE 🆚 SZENTLŐRINC

⚽️ 25. forduló

📆 2022.02.27 - vasárnap

⏰ 14:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek a székház recepcióján hétköznapokon 8:00-20:00 között, szombaton 9:00-14:00 között, vasárnap 9:00 órától megvásárolhatók.


Kapunyitás: 13:00


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page