top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 27. forduló beharangozóNem sok idő jut pihenésre az NB II. csapatainak a vasárnapi forduló után, hiszen szerdán ismét útjára indul a labda a stadionokban, mi hazai pályán 14:00 órai kezdettel a Soroksár együttesét fogadjuk majd.


A két csapat őszi összecsapása szintén hétközi fordulóra esett, és 2:1-es vereséget szenvedtünk azon a mérkőzésen. A Soroksárnál nem volt nagy a mozgolódás a télen, egy játékos érkezett, míg hárman távoztak a sárga-feketéktől. Látszólag nem sok minden változott tehát a házuk táján, de az eredményeiket elnézve ez nem teljesen igaz.


A vendégeink a 20. forduló után 27:36-os gólaránnyal vonultak pihenőre, most pedig 44:47-es mutatóval büszkélkedhetnek, azaz hat forduló alatt 17 gólt vágtak, és ezzel a harmadik legtöbb találatot jegyző csapattá léptek elő úgy, hogy az éllovas Vasas és a második DVTK előzi csak meg őket ebben a mutatóban. A csapat házi gólkirálya a kilenc gólos Lőrinczy Attila, ő az aki egy kicsit több odafigyelést érdemelhet a védelmünk részéről.


Valamit tehát nagyon nagyon eltaláltak a télen a Haraszti úton, ráadásul a sok lőtt gól mellé eredményesség is párosult, csak a januári fordulóban kaptak ki, akkor a Kecskemét verte őket 3:2-re, azóta viszont két döntetlen és három győzelem a mérlegük, amiben például egy Nyíregyházán elért 5:1-es diadal is benne van, de még így is csak a 13. helyet tudják elfoglalni a tabellán, tehát egy hellyel előznek csak meg minket. Ennek oka elsősorban a két hazai pályán elért döntetlenben keresendő, a PMFC ellen 3:3, a Győr ellen 2:2 lett az eredmény, a sok lőtt gól mellé azért 11 bekapott találat is párosult, azaz az eddigi eredményeik alapján sebezhető a Soroksár védelme.


A mi csapatunk sajnos nem tud az ellenfelünkéhez hasonló gólmennyiséget felmutatni, cserébe a kapott gólok oldalán sikerült nagyot fejlődni, mindössze négy alkalommal kellett Balázs Józsefnek a hálónkban kotorásznia a labda után, az utóbbi három meccsünkön pedig egyáltalán nem kellett ezt megtennie. Érdekes összecsapásra van tehát kilátás, ahol valószínűleg a védelmünk az eddigieknél nagyobb nyomás alatt lesz majd, de ha érvényesíteni tudnánk a legjobb védekezés a támadás elvét, akkor ez a nyomás csökkenthető lenne, és talán ki tudnánk használni a soroksári védelem gyenge pontjait. A csapatunk tehát ismét harcba száll 2022 első hazai győzelméért, a mérkőzés szerdán 14:00 órakor veszi kezdetétIII. KERÜLETI TVE 🆚 SOROKSÁR SC

⚽️ 27. forduló

📆 2022.03.09 - szerda

⏰ 14:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek a székház recepcióján hétköznapokon 8:00-20:00 között megvásárolhatók.


Kapunyitás: 13:00


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page