top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 28. forduló beharangozóVasárnap 17:00 órai kezdettel ismét egy közvetlen riválisunkkal kell összemérnünk az erőnket, az előttünk egy hellyel és egy ponttal állomásozó Ajka vendégei leszünk. A két csapat őszi összecsapása a zöld-fehérek 4:2-es sikerét hozta, akiknek a keretében nem sok mozgolódás volt a télen, két játékos érkezett, egy pedig távozott. Az Ajkának két győzelme van a tavaszi idényben, a PMFC ellen 1:0-ra nyertek hazai pályán, míg az ETO Parkban 2:0-ra diadalmaskodtak. Kikaptak ugyanakkor a tabella hátsóbb régióiban tanyázó Szolnok és Békéscsaba otthonában, tehát nem reménytelen vállalkozás két vállra fektetni őket, ugyanakkor ezzel eddig Ajkán csupán a Szeged, Soroksár, Kecskemét trió járt sikerrel.


A vendéglátóink egyébként a kapott gólok terén csak egy találattal állnak jobban nálunk, azonban a 35 lőtt góljuk alapján most sem árt majd az óvatosság a hátsó alakzatunkban. A hétvégi forduló előtt a mezőny még mindig rendkívül sűrű, a 17-12. hely bármelyikét elfoglalhatjuk a mérkőzés után. A csapatunkban eltiltott ugyan nem lesz, de Horváth, Köböl és Fejes is a 4. sárga lapját gyűjtötte be a hétvégén, nekik tehát oda kell majd figyelniük, ha nem szeretnék a lelátóról figyelni a következő hazai meccsünkön a DVTK vendégjátékát.


FC AJKA 🆚 III. KERÜLETI TVE

⚽️ 28. forduló

📆 2022.03.13 - vasárnap

⏰ 17:00

📌 Ajkai Városi StadionJegyinformáció:

• Felnőtt: 1.000, -Ft

• Diák és nyugdíjas: 500,-Ft

• 14 éven aluliaknak és a hölgyeknek a belépés ingyenes


Mérkőzésnapon a jegypénztárak 15:30- kor nyitnak, helyszíni jegyértékesítésnél készpénz fogadnak el.


Vendég szektor:

• Jegypénztárak a belépési pont mellett helyezkednek el

• Kapunyitás: 15:30


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page