top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 29. forduló beharangozóKomoly összecsapás vár a csapatunkra a hétvégén, ugyanis az NB I-ből kieső, és oda visszajutni vágyó DVTK látogat a Hévízi útra. Ősszel 1:1-es döntetlen született a két csapat összecsapásán, azon a meccsen a részünkről Rabatin volt eredményes.


A télen négy játékos távozott, négy pedig érkezett a miskolciakhoz, a legismertebb név közülük az NB I. 2016-17-es idényének a gólkirálya, Eppel Márton, aki eddig két találattal járult hozzá a DVTK eredményességéhez. Az biztos, hogy a góllövéssel eddig sem álltak hadilábon a piros-fehérek, 50 alkalommal vették be az ellenfelek kapuját, ez a legtöbb találatot jelenti a bajnokságban. Az 50 találatból Könyves Norbert 14-et szerzett, ezzel ő lépett elő a DVTK legveszélyesebb játékosává, ez a gólmennyiség az NB II-es góllövőlistán a 2. helyre elég.


A Diósgyőr a Vasas elleni rangadóval nyitotta a tavaszt, az a meccs gól nélküli döntetlennel végződött, a következő három összecsapáson elért három győzelem, köztük egy kecskeméti 3:2-es diadallal azt jelentette, hogy már 5 ponttal vezették a bajnokságot a Vasas előtt. Ebből az álomszerű helyzetből egy Pécsen elszenvedett 3:0-ás vereség rántotta ki a miskolciakat, majd ugyan hazai pályán a Győrt sikerült 2:0-ra legyőzni, de utána a Nyíregyháza otthonában 1:0-ra kikaptak, majd az előző fordulóban a kiesőzóna elől menekülő Békéscsaba 4:3-ra győzni tudott Diósgyőrben, ezzel a vereséggel pedig immár 4 pontos hátrányba kerültek a Vasassal szemben, és a Kecskemét is ugyanennyire van mögöttük. Több botlást tehát már nem engedhetnek meg maguknak a piros-fehérek, ha nem szeretnék hogy komoly veszélybe kerüljön a feljutásuk.


A mi csapatunk a Békéscsabához hasonlóan a kiesés elkerüléséért játszik, és egy vereséggel ugyanúgy veszélyes helyzetbe kerülhetünk mint az ellenfelünk a feljutásért vívott harcban. Az előző fordulóban majdnem sikerült elhoznunk Ajkáról a 3 pontot, végül azonban ismét meg kellett hogy elégedjünk a döntetlennel. Most egy jóval nehezebbnek tűnő ellenféllel szemben kell hogy megpróbáljuk megszerezni az első hazai győzelmünket idén, és bár a DVTK ellen egy döntetlen is szép eredménynek számít, a mezőny sűrűsödése miatt igazán csak a győzelemmel lehetünk elégedettek. Eltiltott nem lesz a csapatban, de Bekker is csatlakozott a négy sárgás játékosaink táborához, így most már neki is vigyáznia kell a szabálytalanságokkal a vasárnap 14:00 órakor kezdődő mérkőzésen.III. KERÜLETI TVE 🆚 DVTK

⚽️ 29. forduló

📆 2022.03.20 - vasárnap

⏰ 14:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:


Hazai A és B szektor

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft

Vendég szektor

  • VENDÉG: 1.300 Ft egységesen (6 éves korig ingyenes)

A jegyek a székház recepcióján hétköznapokon 8:00-20:00 között elővételben megvásárolhatók. Szombaton 9:00 - 19:00 óra között és vasárnap 12:30 óráig.


A mérkőzés napján 13:00 órától a jegyértékesítés három helyen folytatódik:

  • A szektor (a parkolónál lévő tolókapunál)

  • B szektor, VIP, tiszteletjegy (székház recepció)

  • Vendég szektor: Vendég szurkolók a vendégszektor Hévízi úti bejáratánál 13:00 órától tudnak belépőjegyet vásárolni!

Kapunyitás: 13:00


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page