top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 3. forduló beharangozóAz első két összecsapásunkon az Merkantil Bank Liga NB II-ben nem sikerült pontot szerezni a Budafok és a Szeged ellen, de vasárnap 17:30-kor ismét esélyünk lesz áttörni ezt a képzeletbeli gátat, hiszen a Hévízi úton fogadjuk a Dorog csapatát.


A vendégeink az előző szezonban a 14. helyen végeztek, de 44 pontjukkal még így is mérföldekre voltak a kiesőzónától. A nyáron alaposan átalakult a Dorog kerete, tíz játékos távozott, hét pedig érkezett a piros-feketékhez. Az idei bajnokságot Nyíregyházán kezdte a Dorog, ahol már az első percben megszerezték a vezetést, majd a félidő végéig még egyszer betaláltak, azonban a Nyíregyháza a mérkőzés hosszabbításában két gólt is szerzett, amivel megfordították a meccset, így a Dorog vereséggel rajtolt. A második meccsükön, a Békéscsaba ellen javítani tudtak, itt is két gólos előnnyel fordultak a félidőben, de ezúttal a második félidei visszafogottabb játék ellenére sem engedték ki a kezükből a győzelmet, és 2:1-es végeredménnyel hozták a meccset.


Az eddigi két mérkőzésén a Dorog az első félidőben nyújtott jobb teljesítményt, és biztos hogy ellenünk is igyekeznek majd minél hamarabb gólt szerezni. A másodosztályban már minden meccsre rá lehetne sütni a nehéz jelzőt, de a lejátszott mérkőzések számával együtt nő a csapatunk rutinja is, már ami az új osztályhoz való alkalmazkodást illeti, ez pedig remélhetőleg pontokban is megmutatkozik majd, akár már ezen az összecsapáson.


Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!III. KERÜLETI TVE 🆚 DOROGI FC

⚽️ 3. forduló

📆 2021.08.15 - vasárnap

⏰ 17:30

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek elővételben a székház recepcióján munkanapokon 8:00-20:00 óra között már megvásárolhatók, valamint szombaton 9:00 - 16:00 óra között.


A mérkőzés napján hazai szurkolóink a székháznál két helyszínen tudnak belépni és jegyet váltani.


A szektor: a parkolónál lévő tolókapunál

B szektor, VIP, tiszteletjegy: Székház recepció


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Védettségi igazolvány kötelező!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page