top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 30. forduló beharangozóEgy hét szünet után a hétvégén ismét útjára indul a labda az NB2-ben, ráadásul egy igazán fontos, 6 pontos összecsapásra készülhetünk, hiszen a 19. helyezett Csákvár otthonába látogatunk majd. A két csapat őszi ütközetén 2:2-es döntetlen született egy fordulatos meccsen. A Csákvár kerete némileg átalakult a télen, három játékos távozott, öten pedig érkeztek. Csalóka lehet, ha azt nézzük hogy a telet a 16. helyen töltő vendéglátóink most az utolsó előtti pozícióból várhatják ezt az összecsapást, mert ebből akár azt a következtetést is le lehetne vonni, hogy gyengült az ellenfelünk. A tavaszi eredményeiket böngészve azonban egy nehezen verhető csapat képe bontakozhat ki előttünk, különösen az utóbbi időben szívták fel magukat.

2022-t egy Budafok elleni győzelemmel nyitották, majd a Vasas és a Siófok elleni összecsapásoknak sima vereség lett a vége. Ezt követően viszont hazai pályán 2:1-re legyőzték a Kecskemétet, pontot szereztek idegenben a Szolnok ellen, többnyire igen gólgazdag meccseken csak egy találattal maradtak alul a PMFC, ETO, Nyíregyháza trió ellen, az előző fordulóban pedig a Viharsarokban játszottak 1:1-et.

Nem lehetetlen feladat tehát megverni a Csákvárt, de a jelek szerint alaposan meg kell szenvedni a győzelemért. Márpedig a győzelem a számunkra rendkívül fontos. Egy győzelem ideális esetben akár a 13. helyig is repíthet minket, ami a sűrű mezőny miatt még mindig nem életbiztosítás, de nagy lépés a nyugodtabb szezonzárás felé. Vasárnap 17:00 órai kezdettel nagyon fontos összecsapás vár tehát a csapatunkra.


MERKANTIL BANK LIGA NB II.


AQVITAL FC CSÁKVÁR 🆚 III. KERÜLETI TVE


⚽️ 30. forduló

📆 2022.04.03 - vasárnap

⏰ 17:00

📌 Tersztyánszky Ödön Sportközpont


Jegyinformáció vendég szurkolók:

Egységes jegyár: 1.000 Ft

Parkolás: a vendégszektor melletti területen kialakított parkolóban!

Jegyet csak a helyszínen lehet vásárolni!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page