top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 31. forduló beharangozóIsmét hétközi fordulót rendeznek a bajnokságban, és papíron a legnehezebb ellenféllel, a tabellát utcahosszal vezető Vasas csapatával kell összemérnünk az erőnket. A két csapat őszi találkozóján a Vasas egy góllal bizonyult jobbnak, de azon a mérkőzésen nagyon közel voltunk a döntetlenhez, hiszen Bori büntetőt hibázott a mérkőzés végén.


Az angyalföldiek alaposan felfrissítették a keretüket a télen, öt érkező és hat távozó szerepel a piros-kékek neve mellett. A Vasas tavasszal még nem szenvedett vereséget, gólt is csak egyet kapott, a Csákvár otthonában 4:1-re megnyert mérkőzésen. Egyébként az angyalföldiek kissé döcögősen indították a 2022-es évet, az első négy meccsükből három 0:0-ra végződött, azóta viszont minden összecsapásukat megnyerték, az előző fordulóban a Békéscsabát ütötték ki 6:0-ra, tehát jó formában érkeznek a Hévízi útra.


Nehéz összecsapásra számíthatunk tehát, de a jó csapatok ellen mindig jó teljesítményt szokott nyújtani a csapatunk, reméljük hogy sikerül meglepetést okozni a szerdán 16:00 órakor kezdődő mérkőzésen.


A mérkőzést követően 19:00 órától kezdődik uszodánkban női OB I-es csapatunk utolsó hazai mérkőzése a szezonban. A szegedi női vízilabda legjobbjai ellen, a rájátszás 2. fordulójára szeretettel várják a lányok szurkolóinkat. A belépés ingyenes mindenkinek!III. KERÜLETI TVE 🆚 VASAS FC

⚽️ 31. forduló

📆 2022.04.06 - szerda

⏰ 16:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


HAZAI és VENDÉG

➡️ VIP: 3 500 Ft

➡️ FELNŐTT: 1 300 Ft

➡️ DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


6 éves kor alatt ingyenes a belépés.


A jegyek a székház recepcióján hétköznapokon elővételben 8:00-20:00 között megvásárolhatók.


Mérkőzésnapon 14:30-ig székházunk recepcióján, ezt követően 15:00 órától három helyen folytatódik a jegyértékesítés.


Kapunyitás: 15:00


- 𝗔 𝘀𝘇𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿 (a parkolónál lévő tolókapunál)

- 𝗕 𝘀𝘇𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿, 𝗩𝗜𝗣, 𝘁𝗶𝘀𝘇𝘁𝗲𝗹𝗲𝘁𝗷𝗲𝗴𝘆 (székház recepció)

- A 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲́𝗴 szurkolók a Hévízi úti bejáratnál tudnak belépőjegyet vásárolni kapunyitást követően 15:00 órától.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page