top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 34. forduló beharangozóHárom idegenbeli és két hazai meccs van még hátra a bajnokságban, ennek megfelelően egy szolnoki kirándulás vár most hétvégén a csapatunkra. Az ősszel gól nélküli döntetlennel ért véget a két együttes összecsapása, ez az eredmény ezúttal nyilvánvalóan egyik csapatnak sem lenne megfelelő.


Szolnokon a télen megpróbáltak kicsit alakítani a kereten, ezt öt távozó és négy érkező mutatja, azonban a csapat nem tudott a Tiszakécskéhez hasonló felemelkedést produkálni. Ezért aztán igazi alsóházi rangadó vár a csapatokra, melyet a Szolnok a 19., mi pedig a 20. helyről várunk, és ahol a győztesnek még marad esélye hogy a hátralévő négy fordulóban kiharcolja a bennmaradást, a vesztes viszont nehéz helyzetbe kerül.


A Szolnok a tavasszal nem igazán nyújtott jó teljesítményt, azonban a mi szempontunkból pont rosszkor kezdenek formába lendülni, hiszen az elmúlt két meccsüket megnyerték, előbb hazai pályán a Nyíregyháza ellenit 1:0-ra, majd az előző fordulóban a viharsarokból is három ponttal távoztak egy 2:1-es diadalt követően.


Nálunk Köböl Krisztián begyűjtötte az ötödik sárga lapját a Kecskemét ellen, ezért rá biztosan nem számíthat majd Pintér Attila a vasárnap 17:00 órakor kezdődő mérkőzésen.


MERKANTIL BANK LIGA NB II.


SZOLNOKI MÁV FC 🆚 III. KERÜLETI TVE


⚽️ 34. forduló

📆 2022.04.24 - vasárnap

⏰ 17:00

📌 Szolnoki Tiszaligeti Stadion


Jegyárusítás: 16.00 órakor kezdődik.


A vendég felnőtt jegy 1.300,-Ft;

A vendég diák / nyugdíjas / női jegy: 700,-Ft.

A 10 év alattiaknak a belépés ingyenes.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page