top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 35. forduló beharangozóKét hazai mérkőzés vár még a csapatunkra ebben a bajnokságban, a soron következőn a 8. helyen álló PMFC csapatát látjuk vendégül. A két csapat őszi mérkőzésén 1:0-ra le tudtuk győzni a mecsekaljai alakulatot, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy azon az összecsapáson a Pécs csak tartalékos összeállításban tudott kiállni betegség miatt.


A kényelmes középmezőnybeli helyzetük miatt nem volt nagy mozgás a télen a piros-feketéknél, két érkező és egy távozó a mérlegük ami az igazolásokat illeti. A Pécs tavasszal 4 győzelmet tudott aratni, ebből kiemelkedik a DVTK elleni 3:0-ás sikerük. Ugyanakkor ezek nagy részét még a tavasz első felében érték el, március közepe óta 4 döntetlent is játszottak, és csupán a Győr elleni hazai 1:0 alkalmával gyűjtöttek egynél több pontot. Az előző fordulóban a Békéscsaba ellen szenvedtek vereséget, hazai pályán kaptak ki 2:1-re.


Nálunk a védelmet egészen biztosan más összeállításban lesz kénytelen pályára küldeni Pintér Attila, mert Fejes András a Szolnok ellen begyűjtötte az 5. sárga lapját, ezért biztosan nem léphet pályára a vasárnap 17:00 órakor kezdődő mérkőzésen.
III. KERÜLETI TVE 🆚 PMFC

⚽️ 35. forduló

📆 2022.05.01 - vasárnap

⏰ 17:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


HAZAI és VENDÉG

➡️ VIP: 3 500 Ft

➡️ FELNŐTT: 1 300 Ft

➡️ DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


6 éves kor alatt ingyenes a belépés.


A jegyek a székház recepcióján hétköznapokon elővételben 8:00-20:00 óráig, szombaton 8:00 - 17:00 óra között megvásárolhatók.


Mérkőzésnapon 15:30-ig székházunk recepcióján, ezt követően 16:00 órától három helyen folytatódik a jegyértékesítés.


Kapunyitás: 16:00


- 𝗔 𝘀𝘇𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿 (a parkolónál lévő tolókapunál)

- 𝗕 𝘀𝘇𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿, 𝗩𝗜𝗣, 𝘁𝗶𝘀𝘇𝘁𝗲𝗹𝗲𝘁𝗷𝗲𝗴𝘆 (székház recepció)

- A 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲́𝗴 szurkolók a Hévízi úti uszoda recepcióján tudnak belépőjegyet vásárolni kapunyitást követően 16:00 órától.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page