top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 36. forduló beharangozóA hétvégén a Győri ETO otthonába látogatunk majd, a vendéglátóink a 9. helyen állnak a tabellán, és bár az eredményektől függően fölfelé és lefelé is mozoghatnak még a táblázaton, a hátralévő mérkőzéseknek valós tétje már nincs a számukra. Az őszi meccsen az ETO egy 3:0-ás győzelemmel távozott a Hévízi útról, és a játékoskeretük nem is változott sokat azóta, mindössze három játékos távozott a zöld-fehérektől.


Ennek ellenére gyengébb tavaszt produkáltak eddig, mint amit az őszi eredményeik alapján sejteni lehetett volna, a téli szünet után csupán négy alkalommal hagyták el győztesen a pályát, kevésbé jó hír a számunkra hogy ebből kétszer az utolsó két fordulóban, a Nyíregyháza elleni 2:1, és a Békéscsaba otthonában aratott 3:2-es siker alkalmával tették mindezt.


A bajnokság vége felé kezd tehát magára találni Klausz László csapata, de mi is pozitív eredménnyel a hátunk mögött érkezünk majd erre az összecsapásra, mert a PMFC elleni sikerrel versenyben maradtunk a bentmaradásért vívott harcban. Kétségtelen, hogy a két csapat közül nekünk van inkább szükségünk a győzelemre, de nyilvánvalóan a győriek nem szándékoznak majd ezüsttálcán átnyújtani nekünk a pontokat, így nagy csatára számíthatunk.


Annyi azonban biztos, hogy Pintér Attila ismét számíthat majd Fejes András játékára, aki letöltötte az egy meccsre szóló eltiltását, így pályára léphet a vasárnap 17:00 órakor kezdődő mérkőzésen.


MERKANTIL BANK LIGA NB II.


ETO FC 🆚 III. KERÜLETI TVE


⚽️ 36. forduló

📆 2022.05.08 - vasárnap

⏰ 17:00

📌 Győr, ETO Stadion


Jegyárusítás: 16.00 órakor kezdődik.


Vendég jegy: 1500 Ft


Vendég diák/nyugdíjas jegy: 750 Ft

(14-18 év között - személyi igazolvánnyal; 65 év felett - személyi igazolvánnyal; nyugdíjasoknak - nyugdíjas igazolvánnyal!)


Vendég 14 év alatt: 0 Ft, de regisztrációs jegy váltása kötelező.


A kiemelt mérkőzéseken a jegy árak változhatnak!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page