top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 37. forduló beharangozóEbben az idényben az utolsó hazai meccsünkre készülünk a hétvégén, a 9. helyen álló Nyíregyháza látogat a Hévízi útra. Ősszel a két csapat összecsapásán 1:0-ás nyírségi diadal született, azóta jelentősen átalakult az ellenfelünk kerete, azonban ennek a helyezésükre semmilyen hatása nem volt, hiszen a télen is a 9. helyen fordultak, pont ahol most is állnak a forduló előtt.


A piros-kékek jól kezdték a 2022-es esztendőt, három győzelmet arattak egymás után, a tavasz közepe táján viszont kisebb hullámvölgybe kerültek, sorozatban hét mérkőzésen nem tudták megszerezni mind a három pontot, azonban ez a rossz sorozat az előző fordulóban a Békéscsaba 3:0-ás legyőzésével lezárult. Nálunk Köböl Krisztián egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Győr elleni két sárgalapos kiállítása után, így ő csak a lelátóról figyelheti majd az összecsapást.


Nehéz mérkőzésre számíthatunk tehát egy rossz sorozat után újra magára találni látszó ellenfél ellen, és mivel már csak két mérkőzés van hátra a bajnokságból, ezek az utolsó esélyek arra, hogy megőrizzük a másodosztályú tagságunkat. A Csákvárral bezárólag hátulról minden csapat érintett lehet még a kiesésben, azonban sajnos értelemszerűen mi vagyunk a legrosszabb pozícióban az utolsó helyről. Legnagyobb esélyünk természetesen úgy lehet, ha megnyernénk mindkét hátralévő meccsünket, de szerencsés esettel akár pontegyenlőséggel is bent lehet maradni, azonos pontszám esetén a több győzelem, majd a jobb gólkülönbség, és a több rúgott gól számít mielőtt az egymás ellen játszott mérkőzésekre terelődne a fókusz.


Nehéz, de még nem lehetetlen küldetés előtt áll a csapatunk, azonban sajnos nincs a saját kezünkben a sorsunk, hiszen ha az előttünk állók nagy többsége győz a hétvégén, akkor akár már a Nyíregyháza legyőzése esetén is kieshetünk. Reméljük azonban, hogy az eredmények kedvezően alakulnak az utolsó fordulókban, és hogy sokan buzdítják majd a csapatot a vasárnap 17:00 órakor kezdődő utolsó hazai összecsapásunkon.


III. KERÜLETI TVE 🆚 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

⚽️ 37. forduló

📆 2022.05.15 - vasárnap

⏰ 17:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


HAZAI és VENDÉG

➡️ VIP: 3 500 Ft

➡️ FELNŐTT: 1 300 Ft

➡️ DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


6 éves kor alatt ingyenes a belépés.


A jegyek a székház recepcióján hétköznapokon elővételben 8:00-20:00 óráig, szombaton 8:00 - 17:00 óra között megvásárolhatók.


Mérkőzésnapon 15:30-ig székházunk recepcióján, ezt követően 16:00 órától három helyen folytatódik a jegyértékesítés.


Kapunyitás: 16:00


- 𝗔 𝘀𝘇𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿 (a parkolónál lévő tolókapunál)

- 𝗕 𝘀𝘇𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿, 𝗩𝗜𝗣, 𝘁𝗶𝘀𝘇𝘁𝗲𝗹𝗲𝘁𝗷𝗲𝗴𝘆 (székház recepció)

- A 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲́𝗴 szurkolók a Hévízi úti uszoda recepcióján tudnak belépőjegyet vásárolni kapunyitást követően 16:00 órától.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page