top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 5. forduló beharangozóA csapatunk egyre jobban kezdi felvenni a másodosztály ritmusát, a Dorog ellen még csak az első gólunkat, az előző fordulóban viszont már az első győzelmünket is megszereztük a Tiszakécske otthonában, ez lélektanilag fontos dolog egy újonc számára, ahogy az is hogy már nem a tabella utolsó helyén látható a csapat neve.


Pozitív előjelekkel várhatjuk tehát a vasárnap 17:30-kor esedékes Szombathely elleni összecsapást. A Hali a tavalyi bajnokságot a 11. helyen fejezte be, de ebben a szezonban szeretnének az élmezőnyben végezni, ennek megfelelően történtek erősítések is a csapat keretében, most a 6. helyről várhatják a hétvégi fordulót.


A Szombathely egy pécsi győzelemmel nyitotta a bajnokságot, majd két döntetlen következett otthon a Győr és idegenben a Nyíregyháza ellen. Ezeken a meccseken csupán 2 találatot szereztek, a gólgyártást a Békéscsaba ellen kezdték meg szerdán, azt a meccset 3:1-re nyerték.


A Hali eddigi összes gólját más játékos szerezte, tehát az ellenfelünk eddig csapatként érte el a sikereit, nem egy játékos kimagasló teljesítményének köszönhetően. Az összeszokásra és az eredményességre természetesen Szombathelyen nem kellett annyit várni mint nálunk, mivel ők már régóta magasabb osztályokban szerepelnek, de szerencsére a mi csapatunk játékán is látszik a fejlődés, és az első győzelmünk után felszabadultan, és reményeink szerint nem esélytelenül szállhatunk szembe rutinosabb ellenfelünkkel.


III. KERÜLETI TVE 🆚 SZOMBATHELYI HALADÁS

⚽️ 4. forduló

📆 2021.08.22 - vasárnap

⏰ 17:30

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • VENDÉG: 1.300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek elővételben a székház recepcióján megvásárolhatók szombaton 9:00 - 16:00 óra között.


A mérkőzés napján hazai szurkolóink a székháznál két helyszínen tudnak belépni és jegyet váltani.


A szektor: a parkolónál lévő tolókapunál

B szektor, VIP, tiszteletjegy: Székház recepció


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Védettségi igazolvány kötelező!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page