top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 6. forduló beharangozóAz előző fordulóban döntetlenre végeztünk a Szombathely ellen, így immár 4 ponttal a tarsolyunkban utazunk a Szentlőrinc otthonába, hogy vasárnap 17:30-kor összecsapjunk a tavalyi év egyik NB2-es újoncával.


A Szentlőrinc tavaly a 16. helyet szerezte meg a bajnokságban, ami elég közel van a kiesőzónához, azonban a végül 9 pontos előnyük birtokában az utolsó fordulókban már nem nagyon kellett izgulniuk a bennmaradás miatt.


Tavaly a Szentlőrinc azt az utat választotta, hogy sok kölcsönjátékossal erősítette meg a keretét, így sikerült elérniük a céljukat, hogy megragadjanak az NB2-ben. Most azonban ezeknek a kölcsönjátékosoknak a nagy része elhagyta a klubot, így ha nem is egy új csapatot, de az érkező 11 játékost mindenképpen be kell építenie Marián Sluka vezetőedzőnek.


Mindenesetre a Szentlőrinc a Siófokkal karöltve igen érdekes eredménysorozatot produkált eddig, ugyanis ez a két csapat csak döntetlent játszott idén a bajnokságban, ráadásul a Szentlőrinc a Nyíregyháza elleni 2:2-n kívül csupa 1:1-et tud felmutatni a Szolnok, Pécs, ETO és Békéscsaba négyessel játszott összecsapásaikon. Ezt az eredménysort látva valószínűleg nagyon várják már az első győzelmüket a szentlőrinciek, mi pedig természetesen szeretnénk tovább folytatni a pontgyűjtögetést, így izgalmas összecsapásnak nézünk elébe.


SZENTLŐRINC 🆚 III. KERÜLETI TVE

⚽️ 6. forduló

📆 2021.08.29 - vasárnap

⏰ 17:30

📌 Kaposvári Rákóczi Stadion


Jegyinformációk:


A jegyek értékesítése a mérkőzés megkezdése előtt 2 órával kezdődik és kizárólag a helyszínen a kaposvári Rákóczi Stadion hazai és vendég jegypénztárainál vásárolhatók meg.


Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

  • Felnőtt jegy: 1.000,-

  • Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

  • 14 éves kor alatt: ingyenes


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page