top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 7. forduló beharangozóA válogatott szünet után a hétvégén folytatódik a bajnokság, a 7. fordulóban a 15. helyen álló Budaörs látogat a Hévízi útra. A Budaörs tavaly nem szerepelt rosszul, végül a 6. helyen fejezték be a bajnokságot, a nyáron 9-9 távozót és érkezőt olvashattunk a csapat neve mellett. Átalakult tehát kissé a vendégeink kerete, talán ennek is köszönhető a gyengébb szezonkezdet.


Bár a Budaörs egy kecskeméti győzelemmel kezdte a szezont, nem sokan gondolták hogy mindezidáig ez is marad a csapat egyetlen győzelme. Pontot még Pécsen és hazai pályán a Békéscsaba ellen szereztek egy-egy döntetlennel, viszont a Győr és a Nyíregyháza 4:1-es és 3:1-es verést mért rájuk, a Szolnok pedig szoros meccsen 3:2-re győzedelmeskedett a zöld-fehérek felett.


Aki kilátogat az összecsapásra ismerős arcokat is felfedezhet majd az ellenfél csapatában, mert a nemrég még nálunk játszó Kapronczai és Petneházi is a vendégeink keretét erősíti. Mindkét csapat nevével a kiesőzóna közelében találkozhatunk a mérkőzés előtt, a győztes szerencsés esetben kissé eltávolodhat veszélyzónától, ami a bajnokságnak ebben a szakaszában lélektani előnyt jelenthet a folytatásra nézve.


Fontos meccs vár tehát a csapatunkra, aminek sajnos egy súlyos vereség után futunk neki, hiszen 4:1-re kikaptunk a Szentlőrinc otthonában az előző fordulóban, ezért nekünk különösen jókor jött az egy hetes szünet a vasárnap 16:00 órakor kezdődő mérkőzés előtt.


Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!III. KERÜLETI TVE 🆚 BUDAÖRS

⚽️ 7. forduló

📆 2021.09.12 - vasárnap

⏰ 16:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek a székház recepcióján hétköznap 8:00-20:00-ig, szombaton 8:00-19:00 óráig, vasárnap 9:00-15:00 óráig elővételben megvásárolhatók.


A mérkőzés napján 15:00 órától a jegyértékesítés három helyen történik!

  • A szektor (a parkolónál lévő tolókapunál)

  • B szektor, VIP, tiszteletjegy (székház recepció)

  • Vendég szurkolók a vendégszektor Hévízi úti bejáratánál 15:00 órától tudnak belépőjegyet vásárolni!


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Védettségi igazolvány kötelező!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page