top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 8. forduló beharangozóHétközi fordulóval folytatódik a bajnokság, szerdán 16:00 órától a Soroksár otthonába látogatunk majd. A vendéglátóink tavaly a 8. helyen végeztek a bajnokságban, a keretük pedig némileg módosult a nyáron, hiszen 8 játékos érkezett, 7 pedig távozott a 23. kerületiektől. A Soroksár keretében egyébként több fiatal FTC játékos is található a zöld-fehérekkel kötött megállapodásuk jegyében.


Az idei évet nem kezdték jól, az előző fordulóig győzelem nélkül álltak, azonban vasárnap megtört a jég, és Békéscsabáról egy 3:2-es győzelemmel távoztak. A vendéglátóink teljesítményéről alkotott képet azonban árnyalja, hogy az első öt fordulóban idegenben kellett pályára lépniük, ez a mostani csupán a második hazai meccsük lesz idén, az elsőt 3:2-re elveszítették a Nyíregyháza ellen.


A sárga-feketék mérlege 1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség, ami ahhoz képest nem is rossz hogy szinte nem is játszottak hazai pályán. Ez a teljesítmény jelenleg a 13. helyre elég számukra a tabellán, de biztosak lehetünk benne, hogy a bajnokság végére ennél előrébb kívánnának végezni, ezért az első győzelmük után az első hazai sikert is szeretnék elérni.


A mi csapatunk döntetlent játszott a Budaörs ellen a hétvégén, így még mindig a veszélyzóna közvetlen közelében tartózkodunk. Érdekesnek ígérkezik a két egygyőzelmes csapat összecsapása, az eddigi eredmények alapján mindkét oldalon igazán csak a győzelemmel lehetnének elégedettek, mi reméljük hogy Tiszakécske után újabb idegenbeli sikernek örülhetünk majd.


Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!SOROKSÁR SC 🆚 III. KERÜLETI TVE

⚽️ 8. forduló

📆 2021.09.15 - szerda

⏰ 16:00

📌 Szamosi Mihály Sporttelep


Jegyinformációk:


A Szamosi Mihály Sporttelep címe: 1239 Budapest, Haraszti út 26


Jegyinformáció: pénztár nyitás 15:00


A mérkőzésre a felnőtt jegy 1200 Ft-ba kerül, nyugdíjas és diák jegy 700-Ft-ba kerül, 10 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg.


Diákoknak és a nyugdíjasoknak az igazoló igazolványt kell felmutatniuk.


A jegyvásárláshoz személyi igazolvány (fényképes igazolvány) felmutatása szükséges!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page