top of page
Keresés

Merkantil Bank Liga NB II. 9. forduló beharangozóA kupahétvége után vasárnap folytatódnak a bajnoki küzdelmek, 16:00 órától a 15. helyen álló Ajka csapatát fogadjuk majd. A vendégeink az előző bajnokságot az 5. helyen zárták, a keretük azonban a nyáron jelentősen átalakult, 10 játékos távozott, 8 érkezett, és további 4 fiatal kapott profi szerződést az utánpótlásból. Valószínűleg ennek az átalakulásnak is köszönhető, hogy nem az élmezőnyben találkozhatunk idén a klub nevével.


Bár azért a helyezésük némileg csalóka lehet, hiszen például rögtön az első fordulóban a Vasas is csak 2:1-re tudta legyőzni őket Angyalföldön, a következő idegenbeli meccsükön pedig az eddig igen jó szezont futó Kecskemét mérte rájuk a legnagyobb vereségüket, ott 3:1-re győztek a lila-fehérek. A másik két idegenbeli meccsük sem hozott sikert az ajkaiak számára, ezért most az első olyan pontért, vagy pontokért szállnak majd harcba, amit nem otthon szereztek.


Ennek a rossz sorozatnak az ellenpólusaként hazai pályán még nem kaptak ki, két döntetlen után a Győr és a Békéscsaba ellen már győzelmet ünnepelhettek a Veszprém megyei szurkolók. Bár az Ajka idegenbeli vereségi szériájához nem mérhető, de mi meg egy négy meccses nyeretlenségi szériában vagyunk benne ami a hazai meccseinket illeti, két vereség és két döntetlen után a sorminta szerint győzelemnek kellene hogy következzen, annyi azonban biztos, hogy vasárnap valamelyik csapat negatív sorozata véget ér.


Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!III. KERÜLETI TVE 🆚 FC AJKA

⚽️ 9. forduló

📆 2021.09.26 - vasárnap

⏰ 16:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet


Jegyinformációk:


A 2021/2022-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


BELÉPŐJEGY:

  • VIP: 3 500 Ft

  • FELNŐTT: 1 300 Ft

  • DIÁK / NYUGDÍJAS: 600 Ft


A jegyek a székház recepcióján hétköznap 8:00-20:00-ig, szombaton 8:00-19:00 óráig, vasárnap 9:00-15:00 óráig elővételben megvásárolhatók.


A mérkőzés napján 15:00 órától a jegyértékesítés három helyen történik!

  • A szektor (a parkolónál lévő tolókapunál)

  • B szektor, VIP, tiszteletjegy (székház recepció)

  • Vendég szurkolók a vendégszektor Hévízi úti bejáratánál 15:00 órától tudnak belépőjegyet vásárolni!


Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


Védettségi igazolvány kötelező!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #merkantilbankliga #tippmix #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb2 #bajnoki #meccsnap #mlszbottom of page