top of page
Keresés

Mindhárom korosztályunk három ponttal tért haza Vácról

Az elmúlt fordulóban Vácott játszott bajnoki mérkőzést a Bárány Attila vezette serdülő és ifi-, illetve Pilny Gábor fiú gyermek csapata is. Mindhárom találkozó kiváló erőfelmérő volt fiataljaink számára, ugyanis a házigazda együttese aligha nevezhető könnyű ellenfélnek a bajnokságokban. Ennek megfelelően igen szoros mérkőzést játszott mind serdülő, mind gyermek csapatunk vendégeként, ám végül mindhárom korosztály győztesként hagyta el a medencét. Pilny Gábor gyermekei óriás hajrával, 4 gólos hátrányból felállva, hatalmas küzdeni akarást bemutatva, végül 10-9 arányban tudták megnyerni a mérkőzést, míg serdülő csapatunknak egy kiélezett találkozón sikerült legyőzni a váciakat, ahol a játékosok a taktikai utasításokat betartva, végig kézben tartották a párharcot. Ifi csapatunk nagy fejlődésen ment keresztül, ezt bizonyítja a mostani váci találkozó is, ahol végig dominálva és kontrollálva a mérkőzést, 17-11 arányban sikerült diadalmaskodni, így Bárány Attila fiataljai csoportelsőként várhatják az utolsó meccsüket.


Fiú serdülő OB

Váci Vízilabda SE - III. kerületi TVE 10-12 (3-5, 2-2, 2-2, 3-3)


TVE gólszerzők:

Szabó Zétény (6)

Tajcs Soma (2)

Pápay Zoltán Ramon (1)

Kertész Levente (1)

Frank Dániel (1)

Dibáczi Hunor (1)


Edzői értékelés


Bárány Attila: „A Vác ellen egy hónappal ezelőtt is kemény mérkőzést játszottunk, ezért tudtuk, hogy oda kell figyelnünk, ha nyerni akarunk. Ellenfelünk hasonló zónát játszott, mint a legutóbbi mérkőzésen, amit sikerült szépen feltörni bemozgásokkal. Támadásban működött az, amit megbeszéltünk és így végig kezünkben tartottuk az irányítást. Ennek ellenére nem tudtunk nagyobb gólkülönbséggel ellépni, ugyanakkor figyeltem arra is, hogy az ifi meccsre is maradjon ereje a kulcsjátékosoknak. Örülök a győzelemnek és annak különösen, hogy hétről hétre látom a fejlődést mind egyénileg, mind csapat szinten.”


Fiú ifjúsági OB

Váci Vízilabda SE - III. kerületi TVE 11-17 (4-5, 1-5, 3-4, 3-3)


TVE gólszerzők:

Péter Áron (5)

Szabó Zétény (4)

Kucsera Csaba (3)

Mocsáry Dániel (2)

Dibáczi Hunor (2)

Frank Dániel (1)


Edzői értékelés


Bárány Attila: „Az ifi csapatunkkal volt miért visszavágni a Vácnak, hiszen a csoportban az egyetlen vereségünket éppen tőlük szenvedtük el. A serdülő meccs után nem volt idő a regenerálódásra, de erre készültünk, úgyhogy ez senkit nem ért váratlanul. Úgy érzem, hogy a győzelmünk nem forgott veszélyben ezen a meccsen sem. Koncentráltan és helyenként kifejezetten látványosan játszottunk. 1 mérkőzés van még hátra és ott szeretnénk szépen zárni a szezont. Vezetjük a csoportot és ami ennél is fontosabb, nagyon szépen fejlődtek a játékosok, amire igazán büszkék is lehetnek! Gratulálok a Csapatainknak és külön a gyerek csapatnak, Gábornak a fantasztikus végjátékhoz!"


Fiú gyermek Ob

Váci Vízilabda SE - III. kerületi TVE 9-10 (3-1, 3-1, 2-3, 1-5)


TVE gólszerzők:

Csurilla Botond (4)

Kövi Kristóf (2)

Molnár Bertalan (1)

Bárány Botond Attila (1)

Csurilla Dániel (1)

Tóth Berényi Simon Ányos (1)


Edzői értékelés


Pilny Gábor: "Nagypályán játszottunk, tudtuk, készültünk is rá, mégis az elején meglepett minket amikor a támadásokra alig értünk fel, ugyanakkor szerencsére most sokkal gyorsabban alkalmazkodtunk. A meccs eleje sajnos a rossz passzokról szólt, de utána össze tudtuk szedni magunkat. A harmadik negyed végére az ellenfelünk 8-4-re vezettet, így az utolsó játékrészre védekezést váltottunk és a támadásban is aktívabbak lettünk. Hatalmasat hajráztunk a végén, így ennek köszönhetően megnyertük a meccset. Nagyon boldog vagyok, mert a csapat a végén megmutatta, hogy nagyon tud küzdeni és csapatként játszott. Gratulálok mindhárom csapatunknak az értékes három pontokért"


bottom of page