top of page
Keresés

Most jönnek a fontos mérkőzések! – Lukács Dénes a Győr elleni bajnokirólA kupamámor után sincs megállás női pólócsapatunk számára, hiszen a hétvégén folytatódik az OB I-es bajnokság. A negyedik fordulóban az a Győr látogat a Kalap utcába, amellyel a Magyar Kupa selejtezőjében már megmérkőzött csapatunk és amely közvetlen riválisunknak is számít egyben. Lukács Dénes a kupameccshez hasonlóan ezúttal is győzelmet vár együttesétől, ám azzal is tisztában van, hogy miután kiegyenlítettek a viszonyok, nem lesz könnyű menet a szombati.


Az októberi összecsapást 10-6-ra nyerte csapatunk, ezzel az eredménnyel alighanem ezúttal is kiegyezne mindenki. Akkor két negyed után 6-2-re vezettünk, majd következett két kiegyenlített játékrész. A találkozó legeredményesebb játékosa a BVSC elleni kupa negyeddöntőt eldöntő Brezovszki Gerda volt, aki 5 góllal zárta az összecsapást. A gólszerzésből Illés Heni (2) és Kudella Panna (3) is kivette a részét, ám Lukács Dénes szerint a bajnoki győzelemhez az is kelleni fog szombaton, hogy a fiatalok is fellépjenek a rutinosabb játékosok szintjére.


"Ismét a bajnokságra kell koncentrálnunk, mert a számunkra igazán fontos mérkőzések következnek. Hasonlóan a Magyar Kupához, most is a győriek ellen kell megszereznünk az első pontjainkat, remélhetőleg a megszokott telt ház előtt. Hálásak vagyunk a szurkolóinknak, és mindent el fogunk követni, hogy ismét örömet szerezzünk nekik. Úgy érzem esélyesebbek vagyunk, amennyiben végig fegyelmezetten és óriási elszántsággal tudunk játszani. Nagyon kemény volt az elmúlt hétvége, próbáltunk a héten frissíteni, és gyakoroltunk a Szeged ellen. Több feladata lesz a fiataljainknak, mindenkitől elvárom, hogy segítse a csapatot mert csak közösen mehetünk előre." – beszélt vezetőedzőnk a szombati találkozóról.


Illés Heniék első pontjaikat szerezhetik meg a bajnokság során, hiszen az első három fordulóban az irányított sorsolásnak köszönhetően a bajnokaspiráns csapatokkal – sorrendben a Fradival, a Dunaújvárossal és az UVSE-vel - kellett megküzdeniük. A Győr elleni bajnoki összecsapást szombaton 18 órától rendezik, szurkoljunk együtt a lányoknak, hogy begyűjtsék első bajnoki pontjaikat!

bottom of page