top of page
Keresés

Női csapatunk a legjobb nyolc közöttTavaszi első győzelmével bebiztosította a helyét a legjobb nyolc között női OB I-es csapatunk az idei bajnokságban. A Tatabánya vendégeként szálltak medencébe a lányok szerda este és végig kézben tartva a mérkőzést négygólos győzelmet arattak a lelkes fiatalokból álló hazaiak ellen.


Lukács Dénes vezetőedző értékelése:

"Természetesen nagyon örülök az első győzelmünknek a tavaszi szezonban, de mostantól kezdve ennél sokkal nehezebb feladatok várnak ránk. Végig vezettünk, de nem sikerült nagyon ellépnünk, ezért a harmadik negyedig talán izgalmas is volt a találkozó. Minden elismerésem a tatabányai lányoknak a lelkesedésükhöz, amíg erőből bírták próbáltak velünk jönni.


Várom a pillanatot amikor komplett összeállításban tudunk egyszer majd szerepelni, egyenlőre ez még nem jött el, de ez egy ilyen év és alkalmazkodnunk kell. Most lesz lehetőségünk pár napot pihenni és regenerálódni, gyilkos volt számunkra az első öt forduló minőségben és mennyiségben is, büszke vagyok a lányokra, ennek ellenére várom az előrelépést a tavasz második szakaszára.


Március 13-án 14:15 órakor várunk minden szurkolónkat az M4 csatornán a Szeged elleni találkozónkon. Mérföldkő szakosztályunk életében az élő közvetítés, igaz áldozatot is kellett érte hoznunk a hazai pályánk feladásával. A jobb közvetíthetőség miatt átköltözünk erre a találkozóra a BVSC uszodájába. Hajrá Kerület!"


E.ON Női OB I. 15. forduló

Tatabányai Sportuszoda

2021. március 03. 20:00

TVSE Vízilabda Kft - III. kerületi TVE
7 - 11 (2-2, 2-5, 2-3, 1-1)

G. Kisteleki Dóra (3), Kudella Panna (3), Illés Henrietta Katalin (2), Pap Médea Rebeka (2), Hajdú Róza

#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

bottom of page