Keresés

Női csapatunk az 5. helyért küzdhet a bajnokság rájátszásábanSzombaton az Eger vendégei voltunk a Bitskey Aladár Sportuszodában, és nem kisebb volt a tét a találkozón, minthogy már a bajnokság utolsó előtti fordulójában kiharcoljuk a lehetőséget, hogy a rájátszásban az 5. helyért játszhassunk. Fej-fej mellett küzdöttünk az első félidőben, igaz már akkor is mezőnyfölényt alakítottunk ki, de a szerencse többször a hazaiak mellé állt akkor. A második félidőben felborult a pálya, teljesen elfáradt ellenfelünk, négy góllal elléptünk, amit meg is őriztünk a mérkőzés végéig.


Lukács Dénes vezetőedző értékelése:


"Ezt a mérkőzést nem tudom "csak" egy mérkőzésként értékelni. Másfél évvel ezelőtt álmodtunk egy nagyot Kisteleki Orsival, megnyertük magunk mellé két világbajnokunkat Drávucz Ritát és Kisteleki Dórit, valamit a korábbi amerikai bajnok Jancsó Patríciát, és elkezdtünk egy történetet, melynek a bevezetését lassan befejezzük. Közben Orsi helyét Bárány Attila vette át, aki korábban pont az Egert vezette a klubtörténet legsikeresebb éveiben. Persze a terveink közül semmit sem tudtunk volna megvalósítani, ha nincs mögöttünk "a TVE család", Szabó Bence vezetésével, akik a legnehezebb helyzetben is hihetetlen profizmussal és higgadtsággal támogattak bennünket. Most elértünk oda ahova szerettünk volna a felnőtt női csapattal, és most már tudjuk, reméljük lesz tovább is ennél.


Nyerni mentünk Egerbe, még ha tudtuk is, hogy az Eger otthon életveszélyes. A Magyar Kupában elkapták a Fradit is, de többször megszenvedtek az élcsapatok a Bitskeyben.


Hatalmas iramban kezdtük a mérkőzést, de több helyzetet is kihagytunk, így az Eger nem szakadt le tőlünk. Számítottam rá, hogy lesz taktikai változtatás az ellenfelünk játékában, de ezeket a hét elején már megbeszéltük. Koppány Szamira ellenállhatatlanul szállt a mérkőzésbe, Pápai Barbi pedig hetek óta csúcsformában véd. A második negyed végén már látszott, hogy kondicionális fölényben vagyunk, többet tudtam cserélni így frissebbek maradtunk. Ritmust váltottunk a 3. negyedben, gyorsan 4 gólos előnyre tettünk szert, amit sikerült is megőriznünk a mérkőzés végéig. Sok mindent elárul, hogy hét játékosunk is eredményes volt a mérkőzésen, különösen örülök Illés Heni bombáinak, már régóta járt neki. Rövid pihenőt tartunk, a záró fordulóban Szentesre látogatunk, talán ellenfelet választani magunknak a play-off küzdelmeire. Hajrá Kerület!"E.ON Női OB I. 17. forduló

Bitskey Aladár uszoda

2021. március 20. 13:00

Tigra-ZF-Eger - III. kerületi TVE
9 - 13 (2-3, 4-3, 2-4, 1-3)

G. Kisteleki Dóra (3), Koppány Szamira (3), Jancsó Patrícia (2), Illés Henrietta Katalin (2), Vályi Fanni, Drávucz Rita, Pál Anna

#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp