Keresés

Női OB I. Dunaújváros-TVE edzői értékelés

Női OB I Osztályú Országos Bajnokság

10 forduló

Dunaújvárosi Egyetem - Maarsk Graphics - III. kerületi TVE

14-5

(3-1, 4-2, 4-2, 3-0)


2020. március 10. 19:30

Dunaújváros


Lukács Dénes vezetőedző értékelése:

"Január elejétől arra készültünk, hogy a Dunaújvárossal megküzdünk a február 5-i nyitányon, de ellenfelünk halasztási kérelmét a szövetség elfogadta, ezért új időpont lett kijelölve. Természetesen sajnálatos, ha egy csapatban van sérült vagy beteg játékos, de ez nem indok arra, hogy 4-5 csapat teljes felkészülését felülírjuk. Olyan változtatás nincs, ami igazságos és mindkét fél számára egyaránt kedvező, az új időpontban mi voltunk kénytelenek tartalékosan felállni.

Csapatunkban hét utánpótlás korú játékos szerepelt, és nagyszerűen teljesítettek a lányok, rutinos magyar, illetve külföldi játékosokkal felálló ellenfelünkkel szemben. Szorosabb eredmény sokkal reálisabb lett volna a látottak alapján, de a világ egyik legjobb kapusa nagyon jó napot fogott ki a túloldalon. Az első félidőben tökéletesen védekeztünk, és ameddig a hiányos felállásban bírtuk erővel, hatékonyan is támadtunk. Célunk változatlanul a 6. hely megszerzése, valamint egyre több fiatal beépítése a felnőtt csapatba."

Fotó: Kecskés Róbert


#tippmix #tve1887 #tvevízilabda #tveob1

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp