top of page
Keresés

Nagyüzem volt a hétvégén a medencében, gyerekcsapatunk megszerezte első győzelmét!Sűrű hétvégéje volt az utánpótlásnak, nagyüzem volt ugyanis a vízilabda országos bajnokságban. Brezovszki Gerdáék Győrben játszottak szombaton, majd vasárnap már hazai pályán fogadták a Ferencvárost, míg fiú csapataink Újbudára látogattak, Pilny Gábor együttese első bajnoki győzelmét ünnepelhette!


EREDMÉNYEK ÉS EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:


A Brezovszki Gerda vezette leány serdülő és ifjúsági csapataink szombaton Győrben ugrottak medencébe, majd vasárnap immáron hazai pályán a Ferencvárost fogadták. Annak ellenére, hogy a győzelem ezúttal elmaradt, OB I-es csapatunk vezéregyénisége látott biztató jeleket az ifik mérkőzésen.


GYVSE UNI–Győr – III. kerületi TVE 7-4

TVE gólszerzők:

Koltay Nadin (2)

Zöld Tamara

Kovács Dóra


III. kerületi TVE – Ferencváros 9-11

TVE gólszerzők:

Zöld Tamara (2)

Torkos Tímea (2)

Kovács Dóra (2)

Koltay Nadin (2)

Fodor Beatrix


„Csalódás számomra a győri mérkőzés. Egyszerűen képtelenek voltunk bevenni a kaput, hiába próbálkoztunk. Teljesen rendben volt a védekezésünk, de ilyen lövőteljesítménnyel nem reménykedhetünk pontszerzésben. Érződött, a hosszú sérülések hatása, vissza kell lendülni a játékba több játékosnak is. A Ferencváros ellen már egész más mérkőzést játszottunk, a harmadik negyed végéig fej-fej mellett haladtunk a sokkal több játékossal felálló ellenféllel szemben. Vélhetően a fáradtság döntött a végén, de a teljesítmény már értékelhető volt.” – elemezte az ifi csapat két mérkőzését Brezovszki Gerda.


GVSE UNI-Győr – III. kerületi TVE 12-7 (lány serdülő)

TVE gólszerzők:

Kosztolányi Anna (3)

Bárány Lilla

Koltay Nadin

Antal Natasa

Forod Beatrix


III. kerületi TVE – Ferencváros 8-19 (lány serdülő)

TVE gólszerzők:

Kovács Dóra (4)

Csonka Zsófia (2)

Koltay Nadin

Fodor Beatrix


„Hasonlóan az ifi mérkőzéshez, a győri kapus volt a mérkőzés legjobbja. Elkerülhető gólok sokaságát kaptuk, elöl pedig az ordító helyzetek is kimaradtak. Több volt ebben a találkozóban vélhetőleg. A Fradi ellen már csak a küzdelem maradt számunkra, tulajdonképpen annak a néhány játékosnak, akik szerepelnek, már 6-7 mérkőzés volt a héten a vállában. Mozdulni sem tudtunk időnként úgy éreztem. A mérkőzés elején még tudtuk is tartani magunkat, de a második félidő már jelentős fölényt hozott, gratulálok az ellenfélnek.” – értékelte a mérkőzéseket Brezovszki Gerda.Gyermek csapatunk megszerezte első győzelmét az országos bajnokságban!


Újbudára látogattak fiú csapataink az országos fiú bajnokságokban. A szakmai stáb többet várt ettől a fordulótól serdülő és ifi csapataink esetében, ám azért voltak pozitívumok is, így például az az örömteli tény, hogy gyermek csapatunk megszerezte első győzelmét, ezzel a sikerrel pedig elmozdult a veszélyzónából.


Genesys OSC Újbuda – III. kerületi TVE (gyermek) 4-5 TVE gólszerzők: Kövi Kristóf (3) Csurilla Dániel Tóth berényi Simon Ányos


„Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre megvan az első győzelmünk. Büszke vagyok a gyerekekre, áttörtük a gátat, vártuk már ezt a győzelmet. Teljesen új kihívással is találkoztunk, hiszen nagy pályán játszottunk. A sok úszóedzésnek köszönhetően egész jól bírtuk a mérkőzés végét, pedig tartottam kicsit attól, hogy elfáradunk a hosszabb pályán, de ez nem következett be. A védekezés ismét jó volt, elől megvoltak a lehetőségeink, ugyanakkor pontosabb befejezés kell majd a jövőben, de most ennyi is elég volt. Megyünk tovább, önbizalmat merítünk ebből a sikerből.” – értékelt Pilny Gábor csapata győzelme után.


Genesys OSC Újbuda – III. kerületi TVE (serdülő) 12-9

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény (4)

Tajcs Soma (2)

Mocsáry Dániel

Szabó Bendegúz

Frank Dániel


„Jól kezdtük a mérkőzést, félidőig rendben volt minden. A második játékrészben megállt a tudomány, számomra érthetetlenül önbizalom hiányosan játszott több játékos is. Jó lenne felébredni, az országos bajnokságban már gyorsan büntetnek a hibákért, többet vártam ezen a találkozón.” – értékelte csapata teljesítményét Regős Áron.Genesys OSC Újbuda – III. kerületi TVE (ifjúsági) 21-10

TVE gólszerzők:

Péter Áron (3)

Szabó Zétény (2)

Szabó Bendegúz (2)

Bakonyvári András

Kucsera Csaba

Tajcs Soma


„Megérdemelt az OSC győzelme, fizikálisan és korban is előttünk vannak. Nálunk serdülő játékosok szerepelnek többségben, így gyorsan kijön a különbség, ha az ellenfél több ifi játékossal rendelkezik. Hasznos tapasztalat szerzés volt ez a találkozó.” – elemezte csapata bajnoki mérkőzését Regős Áron.

bottom of page