top of page
Keresés

Nagyüzem volt a hétvégén pólócsapatainknálSűrű hétvégét zárt vízilabda szakosztályunk, hiszen felnőttcsapatunk és utánpótlás gárdáink is bajnoki mérkőzéseken szálltak vízbe. A „nagyok” az OB 1/B-ben csaptak össze a Ferencvárossal, majd a fiatalokhoz hasonlóan a KSI csapatával is megmérkőztek. Lukács Dénes elégedetten, Brezovszki Gerda felemás érzésekkel értékelte a hétvégén látottakat.


A felnőttcsapat szép játékkal mutatkozott be a másodosztályban


Vízilabda szakosztályunk vezetősége úgy döntött, hogy a tavalyihoz hasonlóan az idei bajnoki évben is benevezi a felnőttcsapatot az OB 1/B-be, azzal a szándékkal, hogy a fiatalabb játékosoknak lehetőséget biztosítson a felnőtt mezőnyben való tapasztalatszerzésre. A bajnoki sorozat első fordulójában Lukács Dénes csapata a Ferencváros és a KSI ellen ugrott medencébe és egy győzelemmel, valamint egy vereséggel zárta a hétvégét.


„Sok fiatalt hoztam a mérkőzésekre, és mindenki megállta a helyét, pedig óriási ugrás volt néhány játékos számára. Mindkét mérkőzésen kihoztunk a maximumot, ami a Fradi ellen egy félidőre volt elég, a második játékrészben viszont már kijött a korkülönbség és a fizikai különbség a lányok között. Érdekes volt a KSI elleni összecsapás, mert Tóth Andi személyében még felnőtt világbajnok is vízbe szállt az ellenfél soraiban. Nem ijedtünk meg, végig magabiztosan kezünkben tartottuk az összecsapást és megérdemelt sikert arattunk, bár rendkívül elfáradtunk a találkozó végére. Torkos Tami a kapuban extrát nyújtott, szinte lehetetlen volt a kapuját bevenni. A végeredmény pedig ikonikus 6-3 lett a javunkra.” – értékelt elégedetten vezetőedzőnk, Lukács Dénes.


Visszavágott a KSI a leány bajnokságokban


A szombati OB I/B-s találkozónk után, vasárnap az utánpótlás országos bajnokságokban újra találkoztunk a KSI-vel, ám ezúttal nem sikerült a győzelmet megszerezni. Komolyabb reményünk az ifi bajnokságban volt, gyermek és serdülő csapatainkat egyelőre sokkal fiatalabb és tapasztalatlanabb játékosok alkotják.


„Többet vártam, elsődlegesen az ifi csapattól. Az első negyedben rendben voltunk, de centerünk korai végleges kiállítása megpecsételte a sorsunkat. Hátul még tudtuk is tartani magunkat, de támadásban teljesen reménytelenül mentünk előre, alig tudtunk minőségi helyzeteket kidolgozni. Serdülő és gyermek csapataink ezen a szinten még inkább tapasztalatot szereznek, dolgozni kell keményen és fel fogunk zárkózni apránként. Következő vasárnap ennél sokkal több kell a Tatabánya ellen.” – értékelte a hétvégi teljesítmény Brezovszki Gerda.

bottom of page