top of page
Keresés

Potyogtak a gólok az elmúlt fordulóban, U16-os csapatunk 10-ig meg sem állt.


U14

Szoros mérkőzésen maradt alul U19-es csapatunk a II.kerületi UFC ellen, de 4 mérkőzés után Mácsik Róberték még mindig vezetik a tabellát a rájátszás szakaszában.


U19

MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 4. forduló

023.04.13 - 15:00

Budapest, Panoráma Sportközpont (II. kerületi Sportcentrum - Kolozsvári u.)


II.ker. UFC - III.ker. TVE

4-3


Gólszerzők:

24' KOVÁCS-HANTOS ERIK

57' ERDŐS ÁRON

76' KÓSA MARCELL ZSOLT


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"Meglehetősen rosszul kezdtük a mérkőzést, gyakorlatilag a legelején egy védelmi hibánkat kihasználva, az ellenfelünk megszerezte a vezetést, majd növelni tudta előnyét. Rendkívül rosszak voltak a védekezésbe történő átmeneteink, gyengén léptünk bele a párharcokba. A kapott két gól kapkodóvá tette a csapatot, "rohantunk az eredmény után", pontatlan volt a játékunk, saját kapunk előtt dekoncentráltak voltunk.

Labdatartásban nem használtuk ki kellőképpen a kombinatív fölényünket, keveset járattuk a támadó zónában a labdát. A félidő közepén sikerült látszólag visszajönnünk a mérkőzésbe, gólt szereztünk, elkezdett megnyugodni a csapat, és visszavettük mondhatni az irányítást, megvoltak a helyzeteink, de a kapu előtt az utolsó érintések, lövések pontatlanok voltak.

A második félidő kezdése gyakorlatilag az első tükörképe volt, percekkel a sípszót követően gólt szerzett ellenfelünk.

Támadójátékunk feljavult ugyan, további két gólt szereztünk, gyorsan váltottunk támadásba, valamint jól bontottuk meg ellenfelünket a széleken, számos beadásig eljutottunk, azonban a védelem továbbra sem volt kellően koncentrált, Erdős Áron pályára lépésével sikerült stabilitást adni a csapatnak, mind támadásban, mind védekezésben, ezzel sikerült teljesen átvennünk a kezdeményezést, valamint az irányítást, de nem voltunk képesek megfordítani a hátrányunkat.

Az egyéni hibák, valamint a túlzott egyéni kockázatvállalás megbosszulta magát, rendet kell tenni egyes fejekben, és azonnal visszatérni mindenkinek abba az állapotba, amiben október óta van a csapat. Bízom benne, hogy a pofon amit ezen a mérkőzésen kaptunk, mindenki számára egy azonnali ébresztő volt, és az eddig felépített csapategység nem remeg meg."Mónos Tamás csapata remek hajrájának köszönhetően kétgólos hátrányból fordított a Tarpa ellen és ezzel már 4 meccs óta nem talál legyőzőre U17-es együttesünk.


U17

MLSZ Országos U17 "B" Csoport 10. forduló

2023.04.15 - 13:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.ker. TVE - Tarpa SC

3-2


Gólszerzők:

FARKAS BENJÁMIN 32'

ÓBER BENEDEK 88'

PÁLFISTYÁK SAMU BARNABÁS 94'


Mónos Tamás U17 vezetőedző: "Szombaton a Tarpa ellen játszottunk hazai bajnoki mérkőzést. A találkozót jó felfogásban kezdtük, az ellenfelünk láthatóan tartva tőlünk visszaállt és gyors átmenetekből igyekezett támadásokat kialakítani. Sajnos egy nagy egyéni hiba után meg tudták szerezni a vezetést, majd nemsokkal később egy pontrúgásunk után el tudtak jönni egy kontrából és azt is gólra tudták váltani. A második gól után kicsit idegessé, kapkodóvá vált a játékunk, aminek következtében sok volt a rossz egyéni döntés és a sok pontatlan átadás. Szerencsére egy látványos, szép akció végén meg tudtuk szerezni a szépítő gólunkat. A második félidőről is elmondható, hogy sok pontatlan átadás és a rossz egyéni döntések jellemezték játékunkat, (nem játszottunk jól) viszont a lendületes, harcos akaratnak köszönhetően ki tudtunk egyenlíteni és a lefújás előtt meg tudtuk szerezni a győztes gólt is. Összességében dicséret illeti a csapatot, hiszen kétgólos hátrányból ki tudott egyenlíteni és meg tudta szerezni a győzelmet. Végre egy olyan mérkőzést játszottunk, ahol a csereként beállt játékosok nemcsak új lendületet tudtak adni a csapatnak, de az egyenlítő és a győztes gól is nekik köszönhető."A szezon legjobb játékát nyújtva, óriási győzelmet aratott U16-os csapatunk, akik 10-ig meg sem álltak a gólgyártásban, és ezzel 11 pontra növelték előnyüket az üldöző Gyirmót SE Győrrel szemben.


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 20. forduló

2023.04.15 - 15:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - PVSK

10-1


Gólszerzők:

POLÓNYI BENCE 32'

POLONKAI ZSOMBOR 42'

FARKAS PATRIK 44'

VÁMOSI BÁLINT TAMÁS 46'

VÁMOSI BÁLINT TAMÁS 47'

FARKAS PATRIK 61'

VÁMOSI BÁLINT TAMÁS 68'

ZSEMBERY ÁRON 75'

POLONKAI ZSOMBOR 83'

MÉSZÁROS OLIVÉR 90'


Kun György U16 vezetőedző:

"Szombaton délután a Pécs csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen. Úgy kezdtük a találkozót, ahogy azt már régóta vártam. Dinamikusak voltunk, kezdeményezőek, támadásban és védekezésben egyaránt. Defenzív csapattal találkoztunk, de arra is készültünk a mérkőzés egészében. Jól használtuk a széleket, és mélységben is kiválóan játszottunk. Megtette a hatását a fizikális pótfelkészülés és újra kiváló állapotban van az egész csapat! Végül 10 gólt szereztünk a mérkőzésen, és a szezon legjobb játékával megérdemelt győzelmet arattunk. GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!"
Egy felforgatott csapattal vágtak neki Kaszai Gáborék a hétvégi Budafok elleni találkozónak. Egy lüktető és fordulatos mérkőzésen, a harcos hozzáállásnak köszönhetően, az utolsó percekben kiharcolt és értékesített büntetővel végül értékes győzelmet szerzett U15-ös csapatunk.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 20. forduló

2023.04.15 - 09:00

Budapest, Budafoki MTE Sporttelep


Budafoki LC - III. kerületi TVE

2-3


Gólszerzők:

44' BORSAY MÁRK MILÁN

64' UJVÁRI ÁRON

80' VANCSURA DOMINIK VENDEL


Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombaton reggel a Budafoki LC vendégeként léptünk pályára. Nehéz mérkőzésre számítottunk, ugyanis a hazai csapat rendre jól megszervezi ellenünk a védekezését és ebből a zárt felállásból megvannak a játékosai a gyors kontratámadásokhoz. Voltak sérültjeink, hiányzóink, így egy felforgatott csapattal vágtunk neki a mérkőzésnek. Több játékosunkat is kénytelenek voltunk nem a saját posztjukon pályára küldeni.

Az egész mérkőzést figyelembe véve nem játszottunk kiemelkedően. Uraltuk a mérkőzést, mi birtokoltuk többet a labdát, de ez nagy részben annak volt köszönhető, hogy az ellenfél átadta nekünk a kezdeményezést és a hibáinkra várt. Sajnos ezen a napon nem találtuk a megfelelő módot a hazai csapat védekezésének megbontására. Sok elkapkodott indításunk volt, sokszor próbálkoztunk hosszú indításokkal, keveset vállaltuk fel a rövid passzos, kombinatív játékot. Az első félidőben több labdavesztésünk volt, amiből lehetőséget kínáltunk az ellenfél ellenakcióihoz.

Nem volt gördülékeny a játékunk, de így is tudtunk veszélyt kialakítani az ellenfél kapuja előtt, de mindkét alkalommal csak kapufáig jutottunk. Egy óriási szabadrúgás góllal az ellenfél viszont megszerezte a vezetést, amire az első félidőben már nem is tudtunk reagálni.

Félidőben igyekeztünk rendezni a sorainkat, hogy mik azok amiken változtatnunk kell a második játékrészben, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést. Sikerült is minőségben javulnunk és a félidő harmadik percében Borsay góljával egyenlítenünk. A félidő közepén több komoly lehetőségünk is volt, de rendre elhibáztuk a befejezéseinket. A 64. percben Ujvári egy egyéni akció végén a kapuba talált, de az örömünk nem tarthatott sokáig, ugyanis három perccel később egy szabadrúgás után nem tudtunk felszabadítani és az ellenfél gólt szerzett. A csapat mentalitását jól mutatja, hogy a játékunk nem volt megfelelő, de a küzdőszellem megvolt bennünk az utolsó pillanatig és ennek meglett az eredménye. A mérkőzés utolsó perceiben, egy Vancsura által kiharcolt büntetőt a sértett maga gólra váltott és így megnyertük a találkozót.

Nagy hiányérzet maradt bennem a játékunk minősége miatt, de hozzáállásunk nagyon jó volt, küzdöttünk és vesztett helyzetben sem adtuk fel, aminek most győzelem lett az eredménye. Ehhez gratulálok az egész csapatnak! Bízom benne és azon leszünk, hogy ez legközelebb jó játékkal is párosuljon! Hajrá Kerület!"Mindkét félidőben válaszolni tudott U14-es csapatunk a vezetést szerző gyirmóti gólokra, de a győzelmet nem sikerült megszerezni, így be kellett érnie mindkét csapatnak az 1 ponttal.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 20. forduló

2023.04.15 - 12:00

Győr, ALCUFER Stadion (-)


Gyirmót SE Győr - III. kerületi TVE

2-2


Gólszerzők:

26' VARGA SZABOLCS

71' BÁTI BÁLINT TIBOR


Gyenes András U14 vezetőedző:

"Szombaton a Gyirmóthoz látogattuk. A hazai csapat a mérkőzés harmadik percében egy rosszul átvett labdára lecsapott, majd a ziccert is sikerült értékesíteni. A csapat szeretett volna gyorsan egyenlíteni, ezért kapkodóvá vált a játék, így mindkét csapatnak volt lehetősége gólokat szerezni. Az ellenfél kapusa elcselezte magát, amit Varga Szabolcs kihasznált, így 1-1-gyel véget ért az első félidő. A második félidőben az ellenfél egy tizenegyes után szerezte meg újra a vezetést, amit sikerült kiegyenlíteni, sőt még a vezetést is megszerezhettük volna, de az ellenfél kapusába rúgtuk, majd az ellenfélnek sikerült még egy újabb tizenegyest kiharcolnia, amit Papp Zsolt megfogott, így 2-2-es döntetlennel zárult a mérkőzés."Kombinatív játékkal és végig fölényben futballozva szerezte meg újabb magabiztos győzelmét U12-es csapatunk a Felcsút otthonában.


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 21. forduló

2023.04.15 - 16:00

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna


Felcsút SE - III. kerületi TVE

1-2


Gólszerzők:

46' BARTON OLIVÉR JÓZSEF

57' GONDA BÁLINT ÁRONMészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"Szakadó esőben kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát, a fizikálisan erős, betömörülő házigazdák ellen. Jól forgattuk az oldalakat, voltak mélységi beindulások, kombinatív játékok, viszont a vendéglátók közül a védőknek vagy a kapusnak sikerült tisztázni. Az első 20 percben a befejezéseknél nem voltunk eléggé élesek, azonban türelmesek voltunk, nem kapkodtunk. A játék nagy részben az ellenfél térfelén folyt. A kitartásnak meglett a gyümölcse, mert egy jogos tizenegyest értékesítettünk. (1:0) Nem álltunk le, meg akartuk szerezni a második gólt is. Ez egy szép mélységi passz után a szélsőnknek sikerült. (0:2) Eldőlni látszott a mérkőzés, amikor a bíró egy jogtalan büntetőt ítélt ellenünk, amelyet értékesítettek. (1:2) Ez maradt a végeredmény.

Összegezve: Végig mezőnyfölényben fociztunk, amennyiben a helyzeteinket jobban kihasználjuk, nagyobb különbséggel nyertünk volna.

Gratulálok a csapatnak a türelmes, jó játékhoz!

Hajrá TVE!"Gólgazdag mérkőzésen szenvedett vereséget U12-es csapatunk, akik hiába szereztek a 2. félidőben 2 gólt is, az első félidőben kialakult nagy hátrányt nem tudták ledolgozni.

U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 21. forduló

2023.04.15 - 16:00

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna


Felcsút SE - III. kerületi TVE

4-2


Gólszerzők:

61' NAGY-ALBERTI NOEL

79' TELEK ZSOMBOR

Jakab Máté U12 vezetőedző:

"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de úgy néz ki alkalmazkodunk az időjáráshoz és egész hónapban mi is hasonlóan szeszélyesek vagyunk. Szinte az egész mérkőzést mi irányítottuk, de a kaput ritkán tudtuk csak eltalálni, ellenfelünk jóval hatékonyabb volt és szinte mindent kihasznált, amit mi ajándékoztunk. Sajnos magunkat vertük meg, mint már többször az elmúlt időszakban, pedig azt hittem a tornagyőzelem és az utána lévő pihenő kicsit előre visz minket a jó játékon túl, az eredmény tekintetében is és magabiztosak leszünk a kapuk előtt."


bottom of page