top of page
Keresés

Puskás Akadémia FC II. - III. kerületi TVE - élő, helyszíni, szöveges közvetítés!Felcsútról jelentkezünk, a Pancho Arénából, ahol csapatunk az NB III. 2023/2024-es idény nyitófordulójában a PAFC II. otthonában lép pályára.


Vezetőedzőnk, Harmati Tamás nem okozott meglepetést a PAFC II. elleni kezdőcsapat kijelölésével, hiszen ezúttal is a Hajagos T. - Kulcsár D., Erdei., Papp M., - Lapu A., Vankó I., Török L., Kósa M., - Borbély B., Cseszneki R., Barczi D. összeállításban küldi pályára csapatát. Változások történtek a mezszámokat illetően, Papp Máté az idei bajnokságban az 5-ös szám helyett immáron a 8-asban játszik, míg Török László a 20-as számra váltott.

A legutóbbi idény során a második fordulóban találkoztunk mostani ellenfelünkkel, akkor 1-1-et játszottunk idegenben, a tavaszi fordulóban viszont hazai pályán kikaptunk 2-1-re, így van miért visszavágnunk a Puskásnak.

Amúgy a vendégeknél is új arcot láthatunk a csapat élén, a korábbi 79-szeres válogatott Vanczák Vilmos vette át ugyanis a PAFC II. irányítását Nagy Ádámtól. A Kerület elleni idénynyitó előtt készített videós felvezetőben az egykori remek védő dicsérte csapatunkat, úgy nyilatkozott, hogy kemény mérkőzésre számít a stílusos futballt játszó TVE ellen.


A Puskást 2016 és 2018 között játékosként is szolgáló újonc edző az Auerbach M., Umathum Á., Fodor M., Magasföldi J., Janyickij K., Vékony B., Yablonskyi O., Dusinszki Sz., Demeter Zs., Makara B., Vajda R., kezdőt küldi pályára.

Utoljára a 2020/2021-es bajnoki évad során győztük le a felcsútiakat, akkor odahaza és idegenben is 2-0-ra tudtunk győzni. Érdekesség, hogy az akkori csapatból Erdei Gábor maradt a jelenlegi keretben egyedüliként, illetve a jelenlegi asszisztens edzőnk, Czvitkovics Péter is a csapat tagja volt, az őszi mérkőzésen gólt is szerzett.

A hazaiak kezdik a mérkőzés, Hajrá Kerület!

2. perc -rögtön egy szöglet

Borbély Bence szerzett labdát, majd Lapu Andor beadását követően hagyta el a játékteret a labda.


5. perc - sárga lap a Puskásnak

Barczi Dávidod húzták vissza, a játékvezető gondolkodás nélkül felmutatta a sárga kártyát.


11. perc - rákezdett az eső, de a "Hajrá Kerület" rigmus is!

Cseszneki beadását Borbély csúsztatta kapura, szöglettel jövünk ismét!


12. perc GÓL, vezetünk! 1-0

Az újabb szögletet meghozta a vezető gólt is! Az ötösre berobbanó Papp Máté volt eredményes fejjel!19. perc - Folyamatos nyomás alatt tartjuk az ellenfelet, gyors átmeneteket vezetünk, a Puskás alig lépi át a térfelet, kapura egyáltalán nem veszélyes eddig az ellenfél.

23. perc - sárga lap, most nekünk

Török László kapott sárga lapot egy rossz becsúszást követően.


24. perc - megvan a hazaiak első helyzete, Hajagos Tamás hatalmasat védett!

A középpályán adtunk el egy labdát, a bal oldalról jött beadás, majd az azt követő Vajda fejest Hajagos bravúrral védte.


27. perc - ezúttal Vankó Imre kapott sárgát

Játékosunk becsúszva szerzett labdát, az ellenfél játékosa elesett, a játékvezető szabálytalannak ítélte Vankó megmozdulását. Maradjunk annyiban, hogy az ítélet enyhén szólva is véleményes...


29. perc - a hazaiak most átvették az irányítást, több veszélyes támadást indítanak. Egy bal oldalról belőtt labdát a középen érkező Demeter Zsombor lőtt fölé.
31. perc - most mi veszélyeztetünk! Barczi bal oldali beadására Cseszneki érkezett, lövésébe azonban bele tudott kapni Auerbach kapus, szöglet lett az akció vége.

Kiegyenlítettebb lett a játék, a hazaiak előbb szabadrúgásból veszélyeztettek (a sorfalon megpattanó labda végül az alapvonalon túl hagyta el a pályát), majd a szöglet után Demeter félfordulatból lőtt kapura, ám erő nem volt a lövésben, így nem jelentett veszélyt Hajagos kapujára.40. perc - újabb sárga - Makara Bohdan volt szabálytalan.

A játékvezető "osztogatós" kedvében van, ezúttal a hazaiak mesterének, Vanczák Vilmosnak mutatta fel a sárga lapot, miután a szakember lest reklamált egy esetnél.


Vége az első félidőnek, maradt az 1-0-ás KERÜLET vezetést!Kezdetét vette a második játékrész. Hajrá Kerület!

49. perc - Megvolt az első helyzetünk: Barczi Dávid beadását követően Kósa Marci fejelt, ám a fejesben nem volt nagy erő, így nem állította megoldhatatlan feladat elé a hazaiak kapusát.

55. perc - veszélyes szituáció a kapunk előtt

Kulcsár adta el a labdát, Erdei azonban nagyszerűen élt együtt a játékkal és kulcsfontosságú becsúszással szerelte az ellenfél játékosát.


61. perc - cserélnek a hazaiak

A 23-as számú Pyshchur Oleksandr áll be a 10-es számú Vékony Bence helyére, majd a csere után a Puskás szögletből rögtön veszélyeztetett.


64. perc - cserél Harmati Tamás is

Az első félidőben sárga lapot kapó Vankó Imre jön le, helyére 30-as számmal Buda Péter lép pályára.


A második játékrész jóval kiegyenlítettebb, mint az első volt. A Puskás veszélyesebben játszik, több a helyzete Vanczák Vilmos csapatának, Hajagos kapuja is jóval többször volt veszélyben, mint az első 45 perc során.

73. perc - sárga lap és csere - mindkettő nálunk

Cseszneki Richárd kapott sárga lapot, ami pedig a cseréket illeti: kettőt cserélt Harmati Tamás, Kósa Marci helyére Hibjan Acuna José állt be, míg Borbély Bencét Bartos Julián váltotta.

77. perc - Vanczák Vilmos is cserél

A 8-as számú Janyickij Kirilo helyére 21-es számmal Bontas Kristóf érkezik.


79. perc - Kulcsár Dávid is lejön - helyére Marques-Airosa Patrik áll be.

Folytatódik a sorminta - sárga lap és csere, ezúttal a Puskásnál

A 20-as számú Vajda Roland kapott sárga lapot, miután felvágta Lapu Andort, míg csereként 19-es számmal Koch Levente állt be a 17-es számú Demeter Zsombor helyére.


Nyom a Puskás, Hajagos bravúrjaira most azért szükség van. Két perc a rendes játékidőből, meg kell tartani az 1-0-át!

Lejárt a rendes játékidő, 3 percet hosszabbít a játékvezető.

Itt a vége, megvan a 3 pont! Sikerült visszavágni a Puskásnak, győzelemmel kezdtük az idényt! Szép volt Fiúk!


A Kerület-szurkolóknak szívből köszönjük a helyszíni szurkolást!!


bottom of page