top of page
Keresés

Rabatin Richárd búcsúja"Az első szó, ami eszembe jut a KÖSZÖNET.

Köszönet azért, hogy 4 évvel ezelőtt, fiatal és kicsit reményvesztett akadémistaként megkaptam a bizonyítás lehetőségét és bekerülhettem a Kerület keretébe. Ezt követően egy kemény és munkás időszak következett, míg az első pályára lépés lehetőségét sikerült kivívnom.

Köszönet azért, hogy a klub és a menedzsment bízott bennem és aláírhattam életem első szerződését, ami egy megismételhetetlen és emlékezetes pont volt a karrieremben. Itt váltam igazán felnőtt és profi labdarúgóvá. Rengeteget tanultam és fejlődtem játékosként és emberileg is sokat kaptam az Óbudai kék-fehér közösségtől.

Köszönet azért, hogy az elvégzett munka és a pályán nyújtott teljesítményem elismeréseként, ilyen fiatalon megkaptam a csapatkapitányi karszalagot és több mérkőzésen vezethettem fel a Kerület csapatát.

Köszönet illeti az edzőimet, a stábtagokat és a csapattársaimat, mert a sikereket, melyeket elértünk közösen, igazi csapatként valósítottuk meg. Örök emlék marad az első bajnoki cím megszerzése és a szurkolókkal közös ünneplés, amikor a „Kerületke” ismét NB II-es csapat lett.

Külön köszönet jár a fantasztikus szurkolóinknak, akik mindig és mindenhol biztattak és támogattak bennünket és 12. játékosként velünk együtt küzdöttek a sikerekért.

Tudjuk, hogy semmi nem tart örökké és egy csapat életében az edzők és játékosok cserélődnek, de remélem, hogy az elmúlt 4 évben „Raba 13” játékosként sikerült örömet szereznem a játékommal. Kívánom, hogy a Kerület a jövőben is hasonló sikereket érhessen el!" - nyilatkozta Rabatin Richárd.


#obuda #tvelabdarugas #obudaikekfeher


bottom of page