top of page
Keresés

Rajtol a felkészülés, jövünk a legfrissebb hírekkel – helyzetjelentés a klubházból!


Véget ért a szünet, ezzel a mai naptól visszatért az élet is klubházunkba, a felnőtt csapat megkezdte felkészülését Aczél Zoltán vezetésével. Az ünnepi időszak alatt bizony történtek változások a labdarúgó szakosztály háza táján, jövünk a legfontosabb hírekkel, helyzetjelentéssel. Több területen is történtek ugyanis változások, amelyek egyaránt érintik a vezetőséget, a szakmai stábot és a keretet is. Az elkövetkezendő napokban éppen ezért igyekszünk folyamatosan bemutatni az új, vagy akár régi-új munkatársakat, játékosokat.


Ami a vezetőségben történt személyi változásokat illeti, Szabó Bence, illetve korábban Juhász Roland távozásával megüresedtek az ügyvezetői és a sportigazgatói pozíciók. Az elnökség döntésének értelmében a jövőben Domokos Bálint tölti be az ügyvezető, Sajó Dániel pedig a sportigazgatói posztot.


Változás történt Aczél Zoltán stábjában is, pályaedzőnk, Wittrédi Dávid személyes okok miatt távozik klubunktól. Érzékeny veszteséget jelent Dávid távozása, hiszen mind szakmailag, mind emberileg fontos tagja volt csapatunknak. Aczél Zoltán segítője a jövőben Kun György lesz, akit nem kell bemutatni a Kerület-szurkolóknak, hiszen TVE-nevelés, aki később, pályafutása második részében visszatért Óbudára és tagja volt az NB I-ben is szereplő csapatunknak. Fontos megjegyezni, hogy a szakember megtartja vezetőedzői pozícióját U16-os csapatunknál, amely az őszi szezon során nem talált legyőzőre, így veretlenül lett őszi bajnok. Wittrédi Dávidnak ezúton kívánunk sok sikert a továbbiakban, egyúttal köszönjük a csapatért tett erőfeszítéseit, klubunkért végzett munkáját.


A szakmai stáb másik két új tagja közül Vajkai Dániel igazából visszatért Óbudára, ő a jövőben az U11-es csapat vezetőedzői pozíciója mellett videóelemzői munkájával segíti majd az első csapatot és vezetőedzőnket, Aczél Zoltánt. Az együttes mellé mentálcoach is érkezett, ezt a pozíciót Nagy Péter tölti be a jövőben.


Ami pedig a kerettel kapcsolatos változásokat illeti, nos az első csapat alaposan átalakulva várja a tavaszi rajtot. A felkészülést már nem klubunk kötelékében kezdte meg Fejes András, Kokenszky Norbert, Preklet Csaba, Tóth László, Grabant Bence és Szalai Vilmos sem. A távozók közül korábbi csapatkapitányunk, Szalai Vili úgy döntött, hogy felhagy a profi labdarúgással és visszavonul az aktív játéktól, míg a másik öt labdarúgóra a jövőben nem számít a szakmai stáb. Természetesen érkezőkről is be tudunk számolni! A Kozármisleny csapatától érkezett Óbudára a szélsőként bevethető Szabó Dominik, de a korábban a Szentlőrincet erősítő, belső középpályás Török László, valamint a csatár Borbély Bence is csapatunknál folytatja pályafutását.


Fontos hír az első csapattal kapcsolatban, hogy a felkészülési időszakot négy utánpótláskorú játékosunk is megkezdheti Aczél Zoltán keretével, így a jövőben Árva Bence, Farkas Benjámin, Szőke Áron és Kósa Marcell is együtt készül Barczi Dávidékkal.Ami a menetrendet illeti, a csapat a felkészülési időszak során marad Óbudán, és több edzőmérkőzést is játszik, ezekről folyamatosan beszámolunk majd klubunk honlapján. A gyors helyzetjelentést követően természetesen érkezünk majd friss hírekkel, valamint játékosbemutatásokkal, interjúkkal is, szóval érdemes lesz majd figyelemmel követni közösségi oldalainkat, ahol folyamatosan harangozzuk majd be friss tartalmainkat.


bottom of page