top of page
Keresés

Reménykeltő játék az angyalföldiek ellenÓriási rangadók voltak kilátásban vasárnap azok számára akik kilátogattak az uszodába, ugyanis az Angyalföldi Sportiskola csapatait láttuk vendégül serdülő és gyermek korcsoportban egyaránt. Mindkét sorozatban épp az angyalföldiek előznek meg bennünket, ezért győzelem esetén egész közel tudtunk volna zárkózni riválisunkhoz. Sajnos nem sikerült a bravúr, bár gyermek csapatunk igen közel állt hozzá, így tavasszal vár ránk nehezebb feladat, de meg fogjuk oldani látva a fejlődést ebben bízhatunk.


Fiú Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság 10. forduló

III. Kerületi TVE - Angyalföldi Sportiskola DSE
5 – 12 (2-3, 1-3, 1-4, 1-2)
Frank Dániel	2
Szabó Zétény	1
Szabó Bendegúz	1
Borus Máté	1

Horváth Viktor serdülő csapat edzője:

"Kishitűen és ránk nem jellemző módon megilletődötten játszottunk végig ezen a mérkőzésen. El kell felejteni minél gyorsabban, talán a szezon leggyengébb teljesítménye volt a mai. Tavasszal javítunk abban biztos vagyok, célunk változatlanul a dobogós helyezések valamelyikének megszerzése, ezért rá kell tennünk egy lapáttal, mert többet hibáztunk az ősszel a kelleténél."


Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság 10. forduló

III. Kerületi TVE - Angyalföldi Sportiskola DSE
11 – 12 (2-3, 3-3, 4-3, 2-3)
Borus Máté	5
Szabó Zétény	4
Csurilla Botond	1
Kertész Levente	1

Pilny Gábor gyermek csapat edzője:

"Végig partiban voltunk a bajnok aspiráns angyalföldiek ellen. Nem adtuk fel, tavasszal belehúzunk még jobban. Sajnálom az utolsó negyed egygólos vereségét, talán a döntetlen igazságosabb lett volna. Gratulálok a csapatnak az őszi szezonhoz, nagyon szép eredményt értünk el!"


#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas

bottom of page