top of page
Keresés

Remek második félidők fordulója az utánpótlásban


U14

Nem sikerült kihasználnia emberelőnyét Mónos Tamás együttesének, akik fordulatos mérkőzésen 2-0-ás hátrányukat még egalizálni tudták, de egy ellentámadás után a hazai csapat beállította a 3-2-es végeredményt.


U17

MLSZ Országos U17 "B" Csoport 3. forduló

2023.03.11 - 12:00

Tarpa, Tarpa Sportcentrum (Tarpa SC)


Tarpa SC - III.ker. TVE

3-2


Gólszerzők:

50' ZÁMBÓ MÁRTON

61' ÁRVA BENCE


Mónos Tamás U17 vezetőedző:

"Szombaton a Tarpa ellen idegenben játszottunk bajnoki mérkőzést. Nem jó előjelekkel kezdődött számunkra a mérkőzés, mind az utazás, a pálya minősége, mind az időjárás tekintetében, de ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést és az első 20 percig teljes nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfelet. Ezek után sajnos mi juttattuk az ellenfelet vezetéshez és a második félidő elején is a mi közreműködésünkkel tudták megszerezni a második góljukat. A 2-0-ás hátrányunkból adódóan egy nagyon erős, kemény, brusztos mérkőzés alakult ki, de a csapatot dicsérve fel tudott állni a kétgólos hátrányból és kiegyenlítettünk 2-2-re a második félidő folyamán. Mindez annak volt köszönhető, hogy a második félidőben vissza tudtunk térni a saját játékunkhoz, ahol a széleken próbáltuk megbontani az ellenfelet és nem középen erőltettük a játékot. Ezek után kiállítottak az ellenféltől egy játékost, így emberelőnyben játszottuk a hátralévő időt, de sajnos egyéni hibánkból, egy kontra támadás után ismét az ellenfél szerezte meg a vezetést. 3-2 után szinte egykapuztunk, de sajnos a próbálkozásainkat nem tudtuk gólra váltani. Nagyon csalódottak vagyunk az eredmény tükrében, mert ugyanúgy, mint az előző fordulóban, egy nyerhető mérkőzést engedtünk ki a kezünkből."


U16-os csapatunk ellentmondást nem tűrően veszi az akadályokat hétről hétre, így történt ez múlt hétvégén is a II. Kerületi UFC ellen. Gyönyörű gólokkal és jó játékkal maradtunk veretlenek a 15. fordulóban is.


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 15. forduló

2023.03.11 - 14:00

Budapest, Panoráma Sportközpont (II. kerületi Sportcentrum - Kolozsvári u.)


II. Kerület UFC - III. kerületi TVE

0-3


Gólszerzők:

60' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS

63' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS

85' KOKAS MILÁN

Kun György U16 vezetőedző:

"Szombaton délután a II. Kerületi UFC csapatához látogattunk a 2.fordulóban. Irreális körülmények között játszottunk a 90 perc során, ráadásul egy kellemetlen ellenféllel szemben. Jobban játszottunk, mint az 1.fordulóban, de ezt is vártam és játékosaim nem okoztak csalódást! A mérkőzés egészében domináltunk, de csak a 2.félidőben tudtuk megbontani ellenfelünket, ráadásul gyönyörű gólokat szereztünk. Remek emberekkel, és kiváló játékosokkal dolgozom együtt, ezt hétről-hétre bizonyítják! Léptünk egyet a céljaink elérése érdekében..."

A hibátlan mérleggel rendelkező Főnix Gold FC együttesét fogadta U15-ös csapatunk szombaton hazai pályán. A várakozásoknak megfelelően nehezen indult a találkozó, ugyanis 2-0-ás előnyre tettek szert a vendégek, de az akaratának és küzdeni tudásának köszönhetően a hajrában kétszer is betalált együttesünk, ezzel itthon tartott 1 pontot és megtörte a Főnix veretlenségét.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 15. forduló

2023.03.11 - 11:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Főnix Gold FC

2-2


Gólszerzők:

DAJKA MIHÁLY 76'

GOSZTOLA ÁDÁM 83'


Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombat délelőtt hazai pályán fogadtuk a listavezető Főnix Gold FC csapatát. Ellenfelünk ez idáig pontveszteség nélkül állt a tabella élén. Három pont választotta el a két csapatot egymástól. Nálunk többen hiányoztak sérülés miatt, így szűk kerettel vágtunk neki a találkozónak.

Az óriási szél nagyban befolyásolta a játék minőségét.

Az első játékrészben az ellenfelünket támogatta a szél, míg minket hátráltatott.

A félidő nagy részében védekezésre kényszerültünk és a labdaszerzéseink vagy labdakihozatalaink során azonnali nyomást gyakorolt ránk az ellenfél. Ettől függetlenül voltak ígéretes akcióink, de előrefelé kevés volt a labda nélküli mozgás. A szélső támadóink mélységben szinte nem is indultak, és ha megjátszottuk őket, nem volt folytatása a játékunknak. Csatárunk sokat volt játékban, de kevés támogatást kapott és néhány esetben túlvállalta magát. A középpályásaink és szélső védőink pedig mélyen helyezkedtek ahhoz, hogy felérjenek.

Egy középpályás labdavesztés után az ellenfél lendületesen végigvitt egy akciót. Sajnos egy rossz egyéni védekezés után a második hullámban nem zártunk vissza, így ezt az akciót góllal zárta az ellenfél.

A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék és több ígéretes akciónk is volt, de egy véleményes szituáció után az ellenfél megduplázta előnyét.

Nagy energiákat mozgósítottunk és amit kértem a csapattól, hogy az utolsó pillanatig küzdjenek, eredménytől függetlenül, kifizetődött. A 73. percben egy két kapufát is hozó akció végén Dajka Misi talált a kapuba. A 83. percben pedig Gosztola Ádám volt eredményes, így 2-2-es döntetlennel ért véget a találkozó.

A befektetett munka, a hozzáállás miatt szerintem megérdemelt eredményt sikerült elérnünk. Ellenfelünk eddigi maximális mutatóját megszakítottuk és megmaradt a három pont különbség a két csapat között, amit ugyan szerettünk volna ledolgozni ezen a mérkőzésen, de adott körülmények között csak döntetlenre volt elegendő a játékunk.

A csapat küzdeni tudását, mentalitását ki kell emelnem. A játékunk közel sem volt tökéletes, de hasonló szintű ellenféllel nem nagyon találkozunk a bajnokságban. Gratulálok a játékosoknak, mert 0-2-ről visszajönni egy mérkőzésen a hajrában nagy dolog és ebből kell önbizalmat merítenünk a további mérkőzéseinkre! Hajrá Kerület! "


U15


A hazai vezetés ellenére, Gyenes András együttesének második félidei meggyőző játéka 3 gólt és 3 pontot hozott a 90 perc leteltével, ezzel a győzelemmel a két csapat helyet cserélt a tabellán.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 15. forduló

2023.03.11 - 12:00

Kaposvár, Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep (Cseri úti Sporttelep)


Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia - III. kerületi TVE

1-3


Gólszerzők:

51' VARGA SZABOLCS

55' VARGA SZABOLCS

78' HUSZÁR MÁRTON

Gyenes András U14 vezetőedző:

"Az első félidőben az ellenfélnek 2-3 lehetősége is volt gólt szerezni, majd egy szögletrúgás után sikerült egyből betekerni a labdát a kapunkba.

A gól után viszont elkezdtünk bátrabban játszani, sok hibát vétettünk a támadásépítések közben, ennek ellenére nekünk is akadt több lehetőségünk gólt szerezni.

A második félidőben szinte végig az ellenfél térfelén birtokoltuk a labdát, több helyzetet is kidolgoztunk, az ellenfélnek szinte helyzete sem volt.

Sokadik lehetőségünket sikerült gólra váltani, ami plusz erőt adott a csapatnak, és a vezetést is hamar megszereztük, majd egy büntetővel lezártuk a mérkőzést. Az ellenfélnek mérkőzés közben két kézsérülése is volt. Gyors felépülést kívánunk nekik.

Gratulálok a csapatnak!"Mészáros Zsolt U13-as együttese múlt hétvégén edzőmérkőzésen szerepelt Gödöllőn, ahova sok hiányzóval és egy felforgatott csapattal érkezett, így a hangsúlyt a gyakorlásra és a bajnokira való felkészülésre helyezte a szakmai stáb. Sok gólt hoztak a felemás félidők, mind játékban és főleg mentalitásban a második játékrésszel volt elégedett csapatunk vezetőedzője.


U13

EDZŐMÉRKŐZÉS

2023.03.12 - 12:00 Gödöllő


Gödöllő - III. kerületi TVE

6-3


Gólszerzők:

Jakab Zétény

Kéri Péter(2)


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"Az első 2 negyedben nagyon nem tetszett, ahogy a mérkőzéshez álltunk. Azt gondoltuk, hogy elég csak a cipőnket kiküldeni a pályára, és ez meglátszott a párharcoknál, amikből csak nagyon keveset nyertünk meg.

A házigazdák jól ürítették a területeket, a támadó térfél tengelyében, ezeket pedig mélységből bejátszották, ezt nehezen reagáltuk le. Kevés támadást vezettünk, ezt főleg a lassú támadásépítéseinknek és a pontatlanságunknak lehetett betudni.

Az utolsó 2 negyedben sikerült mentálisan és játékban felpörögni, kiegyenlítettebb lett a mérkőzés. Az új posztokon játszók jobban felvették a pozíciókat, többet birtokoltuk a labdát, szép kombinatív akciók után gólokat tudtunk szerezni.

A mérkőzés egészére jellemző volt, hogy az ellenfél fizikális fölényével nehezen tudtunk mit kezdeni.

Az első félidő tanulsága az, hogy akarás nélkül nem fog menni, a második félidő tanulsága pedig, hogy érdemes változtatni a dolgokon és akkor vesztes helyzetből fel lehet állni."U11-es csapatunk hazai rendezésű 3 csapatos tornán vett részt a hétvégén, ahol gólaránnyal a 3. helyen zártunk, csapatunk játékosa, Lendvai Péter pedig elhódította a torna legjobbjának járó díját.


U11

U11-es korosztályú labdarúgó torna 2022-23

2023.03.12. - 09:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - II. Kerületi UFC

0-3


III. kerületi TVE - Soroksári KK válogatott

1-1


Vajkai Dániel U11 vezetőedző:

"A csoportunkban a II. Kerületi UFC-vel és a Soroksárral játszottunk. Az UFC ellen az előző mérkőzéseinkhez képest jobb mentalitással kezdett a csapat, de a gyenge labdakihozatalunk miatt idővel magunkra húztuk az ellenfelet. A hátrafelé védekezéssel problémáink voltak, támadásban pedig hiányoztak az indulók, nagyon beszűkítettük magunknak a területeket. A végén kijött a minőségbeli különbség és 3:0-ra győzött ellenfelünk. A Soroksár ellen kicsit jobban működött a csapat. Agresszívabbak voltunk, de az első meccs fő problémái ismét visszaköszöntek. Az eredmény 1:1 lett, így gólarányban a harmadik helyen végeztünk. Az Újpest FC-vel játszottunk volna a végén, de ők végül nem jelentek meg, így egy egymás közti mérkőzést játszottunk. A csapatunkból Lendvai Pétert választották legjobb játékosnak."


bottom of page