top of page
Keresés

Remek szezonkezdet, 3 győzelemmel nyitottunk a fiú országos bajnokságokbanIzgalmasnak ígérkezett a Balatonfűzfő elleni forduló, volt mit törlesztenünk, elsődlegesen serdülő csapatunknak a decemberi vereség miatt. A fiúk most sem bízták a véletlenre már ha a stresszről beszélünk, ugyanis a harmadik negyed végén már szinte eldőlni látszott a mérkőzés az ellenfél javára. Hihetetlen, ami történt az utolsó játékrészben, védekezést váltott Bárány Attila, és 6-0-ás hajrával kiütötte az ellenfelét. Ifi és gyermek csapataink végig irányították a mérkőzést, bár nem sikerült korán leszakítani a jól kapaszkodó vendégeket, de a győzelem kétségtelenül megérdemelt volt számunkra.


Fiú ifjúsági OB

III. kerületi TVE – Balaton Vízilabda Klub 15-12 (3-3, 2-4, 5-4, 5-1)

TVE gólszerzők:

Mocsáry Dániel (5)

Szabó Bendegúz (4)

Tajcs Soma (3)

Bakonyvári András (1)

Kucsera Csaba (1)

Szabó Zétény (1)


Bárány Attila értékelése: "Egy igen kemény felkészülésen vagyunk túl, hiszen már január 4-én elkezdtük a kemény edzéseket. Elmondhatom, hogy a csapat nagyon lelkiismeretesen végezte a kimerítő edzéseket és már nagyon vártuk, hogy a mérkőzéseken is megmutassuk azt, hogy mit is tudunk. Ez volt a tavaszi szezon első meccse és most is voltak hiányzóink, de ennek ellenére nagyon harcosan álltunk bele a mérkőzésbe. Külön erőt adott az, hogy ettől a csapattól a decemberi bajnokin vereséget szenvedtünk. A nagy akarás miatt, a meccs első felébe be is csúszott sok hiba, de egészen a 3. negyed végéig fej-fej mellett álltak a csapatok. Az utolsó negyedben helyén volt a srácok feje és szíve és ennek következményeként magabiztosan nyertünk. Nagyon gratulálok minden egyes játékosomnak, mert megérdemelték a győzelmet!


Fiú serdülő OB

III. kerületi TVE – Balaton Vízilabda Klub 12-10 (4-2, 0-4, 2-4, 6-0)

TVE gólszerzők:

Tajcs Soma (5)

Mocsáry Dániel (3)

Szabó Bendegúz (2)

Kádár Sándor Noel (1)

Frank Dániel (1)

Bárány Attila értékelése: „Nehéz meccsnek ígérkezett ez az összecsapás is, hiszen decemberben a serdülő csapattal 7 gólos vereséget szenvedtünk a Balaton VK együttesétől. Az ifi mérkőzés lendülete az első negyedig kitartott, ami után viszont jött egy komoly hullámvölgy, ami elsősorban annak köszönhető, hogy ez volt a második mérkőzése a játékosaimnak ezen a napon. A 2. és 3. negyedben egyértelműen jobb volt az ellenfelünk és már 5 góllal is vezetett. Egészen hihetetlen egyéni teljesítményekkel és egy 7-0-s befejezéssel sikerült azonban a magunk javára fordítani a párharcot. Minden egyes csapattag hozzárakott valamit a győzelemhez. Nagyon büszke vagyok a Csapatra, hogy egy percre sem adták fel és egymásért küzdve emlékezetes győzelmet arattunk, amiből nagyon sok energiát tudunk meríteni az előttünk álló feladatok előtt. Nagyon köszönöm nekik ezt az élményt edzőként! Gratulálok a gyerek csapatnak és edzőjüknek, Gábornak is a győzelemhez!”


Fiú Gyermek OB

III. kerületi TVE – Balaton Vízilabda Klub 9-5 (3-1, 1-1, 2-2, 3-1)

TVE gólszerzők:

Dugalits Levente (5)

Csurilla Botond (2)

Tóth Berényi Simon Ányos (1)

Kövi Kristóf (1)


Pilny Gábor értékelése: „Először is gratulálok a fiú csapatoknak! A csapat játéka alapjában véve tetszett, annak ellenére, hogy sok volt a technikai hiba. Az év első éles meccse volt, egy picit az izgalom rátette a bélyegét, talán a hibák ebből adódhattak. Védekezésünk rendben volt és támadásban is előre tudtunk lépni. Nem vesztettünk negyedet a mérkőzésen, és 5 gólon tartottuk az ellenfelet, ennek köszönhető a győzelmünk elsősorban.”


Gyermek csapatunkra szintén bajnoki várt a hétvégén, Fekete Dávid együttese a Polo Academy együttesével játszott a Budapest Gyermek III. bajnokságban. Jelenleg a csapatépítés fázisában járnak Fekete Dávidék, és bizony egyre szebbek az eredmények, még ha be is csúsznak néha fájó vereségek. Ebben a korcsoportban még nem lehet zónázni, ezért is fordulhat elő, ami ezen a találkozón is megtörtént, hogy a tulajdonképpen egy játékosra épülő ellenfél mérkőzést tudott nyerni. Jól küzdöttek a srácok, legközelebb sikerülni fog.Budapest Gyermek III. III. kerületi TVE - Polo Academy Sport Club 12-13 (2-4, 5-3, 1-3, 4-3)

TVE gólszerzők:

Gömöri Kristóf (5)

Novák Domonkos (3)

Radó Borisz (1)

Tömöri Lóránt (1)

Ofner Botond (1)

Várady Tamás (1)


Fekete Dávid értékelése: „Hétvégén a Polo Academy csapatával kerültünk szembe a Budapest Gyermek III. bajnokságban. Többen is hiányoztak a keretből, de semmi gond, mert akik voltak, mindent megtettek a sikerért. Több játékost is elvesztettünk idő előtt, ebből adódtak nehézségeink. Ami döntőnek bizonyult, hogy az ellenfél legjobbját nem tudtuk tartani és olyan egyéni teljesítményt nyújtott, amit nem bírtunk el.

Gratulálok a gyerekeknek, mert végig nagyon fegyelmezetten játszottak, figyeltek az utasításaimra és az utolsó percekig három esélyes volt a mérkőzés.”bottom of page