top of page
Keresés

Sűrű, de sikeres hétvégét zárt a Bárány Attila vezette serdülő és ifi csapatunkA hétvégén idegenbeli túra várt Bárány Attila tanítványaira, ifjúsági és serdülő csapataink Nagykanizsán vendégszerepeltek, de hozzájuk hasonlóan a Kanizsa Vízilabda SE ellen ugrott medencébe Pilny Gábor gyermek csapata is. Utóbbinak sajnos nem sikerült a pontszerzés, Bárány Attiláék viszont dupláztak és 100%-os teljesítménnyel zárták a túrát.


Izgalmas meccset játszott serdülő csapatunk, amely bár lassan lendült bele a mérkőzésbe, egy szédületes második negyeddel visszaküzdötte magát, sőt előnnyel várhatta a harmadik és az utolsó játékrészt a Kanizsa otthonába. A folytatásban kiegyenlített csata alakult ki a csapatok között, egyik fél sem tudott ellépni a másiktól, így végül minimális előnnyel, 12-11-re nyerte együttesünk a mérkőzést. Bárány Attila elégedetten értékelte a látottakat, de kiemelte azt is természetesen, amin a jövőben javítani kell.


„A héten egy komoly betegség hullám söpört végig a csapaton és talán ennek és a hosszú útnak köszönhetően, megint nem sikerült jól a rajt. Mivel a gyengébb kezdés már többször előfordult a csapattal, dolgoznunk kell ennek megoldásán. A kezdeti nehézségek után, fegyelmezetten védekeztünk és egészen ötletes támadásokat vezettünk. Az utolsó másodpercig izgalmas volt a találkozó, amit sikerült a magunk javára fordítanunk végül, ami a küzdeni tudás mellett, az egyre nagyobb rutinnak is köszönhető. Gratulálok a Csapatnak a megérdemelt sikerhez, ami erőt ad a további kemény munkához.” – értékelt vezetőedzőnk.


Sok pihenője nem volt a serdülő csapat tagjainak, ugyanis kis túlzással a meccsük lefújása után már ugorhattak is vissza a medencébe és meccselhettek az ifjúsági bajnokság aktuális összecsapásán.


„A serdülő csapat győzelme után 30 perccel már kezdődött is az ifjúsági mérkőzés és ugye a 4 ifjúsági korú játékosunk mellett, itt is a serdülő csapatunk szállt vízbe. Le a kalappal a srácok előtt, mert végig uralni tudták a mérkőzést és folyamatos koncentráció mellett, magabiztosan nyertünk. Örülök, hogy sikeresen vettük az akadályt és újabb pontokat szereztünk. Nem dőlhetünk hátra, még sok feladatunk van karácsonyig.” – dicsérte játékosait Bárány Attila.


Gyerekcsapatunkra is Kanizsán várt mérkőzés, ám Pilny Gábor vezetőedző nem a legjobb előjelekkel várta a vasárnapi bajnokit, ugyanis csapatából többen lebetegedtek, még a találkozó elhalasztása is szóba került, de végül hősiességből és sportszerűségből jelesre vizsgázva lejátszotta fiatal együttesünk a meccset.


„Nehéz héten vagyunk túl, többen is betegeskedtek, kérdéses volt, hogy tudjuk-e vállalni a játékot. Végül úgy döntöttünk, hogy nincs értelme halasztást kérni a sűrű program miatt. Felhívtam a figyelmét a srácoknak, hogy elsődlegesen a védekezésre koncentráljunk. A mérkőzés elején ez nem jött össze, beragadtunk több alkalommal is, és lefordultak rólunk. Bemelegedtünk fokozatosan, és sok szép dolgot csináltunk a második játékrészben. Ezen a héten a feladat, hogy újra edzésbe lendüljünk és az utolsó két meccsen teljes erőbedobással tudjunk játszani.” – értékelt a találkozó végén Pilny Gábor vezetőedző.


Fiú serdülő bajnokság

Kanizsa Vízilabda Sportegyesület – III. kerületi TVE 11-12

TVE gólszerzők:

Tajcs Soma (4)

Szabó Zétény (3)

Szabó Bendegúz (2)

Frank Dániel (2)

Tóth Berényi Simon Ányos


Fiú ifjúsági bajnokság

Kanizsa Vízilabda Sportegyesület – III. kerületi TVE 10-15

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény (6)

Péter Áron (3)

Tajcs Soma (2)

Frank Dániel (2)

Kucsera Csaba

Pápay Zoltán Ramon


Fiú gyermek bajnokság

Kanizsa Vízilabda Sportegyesület – III. kerületi TVE 22-9

TVE gólszerzők:

Dugalits Levente (5)

Tóth Berényi Simon Ányos (2)

Kövi Kristóf (2)

bottom of page