top of page
Keresés

Segítsük együtt Lili gyógyulását!

Kedves Szurkolóink, Szimpatizánsaink!

A karácsonyi időszak mindig lehetőséget nyújt arra, hogy egy kicsit megálljunk, a rohanó világból kilépve pár napot a szeretteinkkel töltsünk. Ilyenkor igyekszünk a családunk számára a lehető legmeghittebbé tenni az ünnepeket, és ajándékokkal lepjük meg egymást.


Sokszor hangzik el, hogy a III. kerületi TVE mindig is egy családias klub volt, hát most nagy szükség van rá, hogy összefogjunk és ez a család segítséget nyújtson. Az egyik legifjabb szurkolónk Lili, aki többször járt már mérkőzéseken és edzéseken nálunk kishúgával, akinek kedvenc színe mi más lenne mint a kék, talán még azt is mondhatjuk, hogy az óbudai kék, egy éve egy életmentő műtéten esett át, de az itthon jelenleg elérhető kezelések nem elegendőek a gyógyulásához.


Egy kölni klinikán azonban esélyt kaphat a felépülésre. A III. kerületi TVE – Vasas Magyar Kupa mérkőzésen a szurkolóink számára lehetőség lesz „Lili-jegyet” vásárolni, amelynek értelmében minden mérkőzés jegyet vásárló szurkolónk a lehetőségeihez mérten tudja támogatni Lili gyógyulását, oly módon, hogy a jegyáron felül a jegyért fizetett összeget a TVE családja összegyűjti és a kezelésre felajánlja Lilinek. Ezen túlmenően a felnőtt csapat és szakmai stábja az összegyűlt összeget megduplázza és szintén felajánlja.


Ezúton kérjük minden szurkolónkat, hogy mindenki a lehetőségeihez mérten járuljon hozzá TVE családtagunk gyógyulásához.


Segítsük együtt Lili gyógyulását, hogy újra együtt szurkolhasson velünk!


Köszönettel, III. kerületi Torna és Vívó Egylet
#tve1887 #óbudaikékfehér

bottom of page