top of page
Keresés

Sikeres hétvégén vannak túl vízilabda utánpótlás csapatainkEredményes hétvégét zártak utánpótlás együtteseink. A Regős Áron által irányított fiú csapataink a Dunaújváros ellen diadalmaskodtak a TVE uszodában, Brezovszki Gerda ifi és serdülő tanítványai a Fehérvár otthonában szereztek győzelmet, míg Illés Heni és Fekete Dávid gyermekei izgalmas mérkőzést vívtak a Ferencvárossal, de Pilny Gábor is bizakodóan értékelte csapata hétvégi teljesítményét.


EREDMÉNYEK ÉS EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:


Formálódik a jövő új pólós generációja a TVE-ben


Péntek délután a ferencvárosi gyermekek jártak vendégségben Illés Heni és Fekete Dávid vezette előkészítő korcsoportunknál. Rendkívül jó iramú és élvezetes párharc volt a két csapat között, ezt Lukács Dénes szakmai igazgató is kiemelte.


Lukács Dénes:

"Korábban érkeztem a megszokottnál az uszodába, mert kíváncsi voltam a picik játékára, és egyben visszajelzést szerettem volna kapni, hogy a nyáron új mederbe terelt előkészítő és gyermek csapataink, milyen ütemben fejlődnek, működik-e amit elgondoltunk. Ferencvárosi oldalon is komoly erősítés történt a nyáron, a klub megszerezte Korényi Istvánt, azaz Mackó bácsit, aki legendás utánpótlás nevelő edző. Fábián Gergővel erős csapatot alkotnak a parton, számítani lehetett a jó színvonalú játékra az ellenfél részéről. Rendkívül elégedett vagyok a látottakkal, mindkét csapat hajtott, küzdött, mintha csak a nagyok találkozóját láttam volna. Az edzők izzottak, óriási hangulata volt a találkozónak. A legfontosabb pedig, hogy abszolút versenyben voltunk, kiegyenlített találkozó volt, rengeteg szemet gyönyörködtető akcióval. Ígéretes korosztálynak tűnik, óriási figyelmet fogunk fordítani rájuk, az egyesület koncepciójának megfelelően."


Illés Henrietta edző:

Alakul a játék, azt gondolom ez lehet az első olyan TVE korosztály akik már komoly alapokat kapnak mert a kezdetektől itt sportolnak . Fontos a mindennapos edzés, mert fejlődés csak így érhető el. Tóth Ádám úszásoktató és úszóedző kollégánk munkáját tovább építjük, fejlesztjük a gyermekek úszás tudását, térlátását, és fokozatosan vezetjük be őket a speciális sportági mozgásformák sokaságába. Egyre több technikai és taktikai elemet látunk visszaköszönni az edzésen gyakoroltak közül. Örülök a mai játéknak, napról napra szinte látni a gyermekek fejlődését, de azok sincsenek elkésve akik még csak mostanában csatlakoznak hozzánk, mert a felzárkóztatásra is kidolgoztunk egy rendszert, így mindenkit az aktuális tudás szintjének megfelelően be tudunk illeszteni a rendszerbe. Várjuk a jelentkezőket folyamatosan, fantasztikus a hangulat, sok a játék és élmény amit biztosítani tudunk.Serdülő és ifi csapatunk is magabiztos győzelmet aratott


Nagyon elszántan készültek fiú csapataink a hétvégi Dunaújváros elleni találkozókra, első pontjaink megszerzése reményében ugrottak medencébe. Regős Áron ifi és serdülő csapata semmit sem bízott a véletlenre, magabiztos sikert arattunk mindkét találkozón. Pilny Gábor gyermek csapata is rohamosan zárkózik a mezőnyhöz, közel voltunk a bravúrhoz de ezúttal a szoros eredménynek örülhettünk csupán.


Fiú ifi
III. kerületi TVE - Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület

21-8


Fiú serdülő
III. kerületi TVE - Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület

17-13


Regős Áron edző:

Óriási volt az elszántság a srácokban, már a hét közepén érződött, hogy ez a hétvége más lesz mint az eddigiek. Jó hangulatban, de nagyon koncentráltan dolgoztak, aminek meg is lett az eredménye. Ifi csapatunk hengerelt, tulajdonképpen már az első negyedben eldöntöttük a találkozót, mert a 7-1-es rohamunk állva hagyta az ellenfelet. Valódi csapatmunka volt, 10 játékosunk is feliratkozott a gólszerzők közé. Serdülőben nagyjából a mérkőzés felére alakult ki a meggyőző különbség a két csapat között. A végére egy picit kiengedtünk, ebből tanulnunk kell, mert fegyelmezetten kell tartani a megszerzett előnyt. Gratulálok a játékosaimnak, örülök első győzelmeinknek!


Fiú gyermek
III. kerületi TVE - Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület

10-14


Pilny Gábor edző:

A játék képe sokat javult, de még mindig sok hibával játszunk. Fejben elfáradtunk a 3. negyedre, ezen még dolgoznunk kell. Sok a tapasztalatlan fiatal gyermek, fel kell zárkózzanak, és képesek leszünk felvenni a ritmust ebben az erős mezőnyben. Rövidesen úgy gondolom nekünk is meglesz az első győzelem, mely vélhetőleg gátakat fog átszakítani.Brezovszki Gerda kettős győzelemre vezette leány csapatainkat


Székesfehérváron vendégeskedtek leány csapataink a vasárnapi fordulókban, és mindkét korosztályban sikerült begyűjteni a 3 pontot. Brezovszki Gerda elsődlegesen a csapatmunkát emelte ki, mindenki a maximumot igyekezett nyújtani. Ifi csapatunk kiküzdötte, míg serdülő lányaink magabiztosan hozták a találkozóit.


Leány ifi
Fehérvár Vízilabda SE - III. kerületi Tve

7-11


Leány serdülő
Fehérvár Vízilabda SE - III. kerületi Tve

7-19


Brezovszki Gerda edző:

Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert a sok sérült miatt elég foghíjasan tudtunk csak felállni. Ennek hátrányát elsődlegesen az ifi mérkőzésen éreztük, tulajdonképpen serdülő csapattal játszottunk végig. Serdülőben jelentős volt a különbség, nagyon magabiztosan játszottunk. Kettős terhelés volt a lányoknak, de megállták a helyüket, gratulálok minden játékosomnak!

bottom of page