top of page
Keresés

Sorozatban negyedik győzelmét aratta Illés Heni csapata, vezetőedzőnk mégsem volt teljesen elégedettA hétvégén a 11. fordulót rendezték a Budapesti Kőnigh György Gyermek bajnokság rájátszásában. Illés Henrietta csapata a Városgazda Utánpótlás Akadémia együttesével játszott és bár a gyerekek megszerezték mindhárom pontot, vezetőedzőjük mégsem volt maradéktalanul elégedett.


A legutóbbi fordulóban kiütéses győzelmet arató csapatunk az FTC népligeti bázisán ugrott medencébe a Városgazda elleni bajnokin. A mérkőzést végül 7-3-ra nyerte Illés Henrietta együttese, ami első blikkre magabiztos sikernek mondható, ám vezetőedzőnk mégsem volt tökéletesen elégedett a látottakkal.


„A gyerekek számára teljesen ismeretlen terepen, a Fradi otthonában játszottunk. Vegyes érzések vannak bennem a győzelem ellenére is. Mélyen tudása alatt játszott a csapat, gyermeteg hibákat vetettünk. A támadójátékunk bátortalan, passzív volt. Csalódott vagyok ezek miatt, mert a fokozatos szintlépés után most visszalépést láttam a mutatott teljesítményben. Meg kell találjuk a probléma forrását, ezen kell dolgozni, hogy legközelebb ez ne forduljon elő. Ennek ellenére gratulálok a győzelemhez a csapatomnak!” – értékelt röviden vezetőedzőnk.


Illés Heni és csapata mostani győzelmével a tabella második helyén áll 21 ponttal, hat egységgel lemaradva az éllovas Budapesti Honvédtól. A következő fordulóban éppen a listavezető lesz majd Váradi Tamásék ellenfele, az a találkozó nem ígérkezik könnyűnek, éppen ezért igazán komoly értékmérő is lesz egyben.


Végeredmény:


III. kerületi TVE – Városgazda Utánpótlás Akadémia 7-3 (2-0, 2-1, 0-1, 3-1)

TVE gólszerzők:

Várady Tamás 5

Lengyel Simon

Márfai Borsa Tamás


bottom of page